2016 Pro Ceed GT hakkında.

byhard

New member
Merhaba arkadaşlar. uzun zamandır pro ceed gt için araştırma yapıyorum niyetimde var açıkçası fakat Türkiye'de şuan hep 2013 kasalar mevcut ve 2. el sıfır olarak yok. 2016 yılı için makyajlı kasa çıktı deniyor internette videoları ve fotoğrafları mevcut. benim sormak istediğim araştırma yapmama rağmen bu araç için net bir bilgi yok. acaba makyajlı kasa GT Türkiye'de satışa sunulacak mı veya özel sipariş mi gelecek aramızda kia müşteri temsilcisi varsa veya bu konu hakkında bilgisi olan varsa açıklama yapabilir mi :)

ceronimo1978

New member
Hocam bir gt kullanicisi olarak tavsiyem temizindrn 2.el almaniza yonelik olacaktir. Zaten jant ve direksiyon disinda cok arti bir degisim goremedim. Ayrica yeni kasa aracin Turkiyeye gelmesi ne durumda emin degilim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

byhard

New member
Hocam bir gt kullanicisi olarak tavsiyem temizindrn 2.el almaniza yonelik olacaktir. Zaten jant ve direksiyon disinda cok arti bir degisim goremedim. Ayrica yeni kasa aracin Turkiyeye gelmesi ne durumda emin degilim.

işte beni çekende o direksiyonu filan yeni kasanın ki çok daha güzel :) bunu iyice araştırıp bulmam lazım

ceronimo1978

New member
Sadece direksiyonsa o kadar para vermeye degecekmi onun fizibilitesini yapmak lazim

ceronimo1978

New member
Belkide servisler ilerleyen donemlerde yeni direksiyonu mevcuta adapte edebilirler

byhard

New member
Belkide servisler ilerleyen donemlerde yeni direksiyonu mevcuta adapte edebilirler

şöyle düşünsek hani yer yeni modelde biraz daha iyileştirme yaparlar ya acaba bunda da iyileştirme olmuş olamaz mı ? birde öyle düşünmek lazım

Emre Akçay

New member
İyileştirme ön fren disklerinin boyutlarında vardı. 320mm den 340mm ye çıkarmışlar. Jant ve direksiyon değişmiş. Başka değişiklik yok. 2016 yılının ilk çeyreğinde gelme ihtimali var dendi bana. Fiyat olarak da 90 bin küsürlerden bahsettiler.

anemon

New member
Kesinlikle makyajsız kasanın jantları ve direksiyonu daha şık

ErkanKASIM

New member
yeniside güzel eskiside :) hangisini istiyorsan onu aL :) paran varsa yenisi... yoksa eskisi kardaŞ

byhard

New member
İyileştirme ön fren disklerinin boyutlarında vardı. 320mm den 340mm ye çıkarmışlar. Jant ve direksiyon değişmiş. Başka değişiklik yok. 2016 yılının ilk çeyreğinde gelme ihtimali var dendi bana. Fiyat olarak da 90 bin küsürlerden bahsettiler.
90 bin mi :O çok olmuş

byhard

New member

Kesinlikle makyajsız kasanın jantları ve direksiyonu daha şık

bugün ceed test ettim 1.6 dizel dct olanı araba yılan hayran kaldım ve şu geldi aklıma bu yeni ceed ile pro ceed gtlerin alt yapısı aynı bildiğim kadarıyla eğer öyleyse direk 2013 temiz bir tane alınabilir dediğiniz gibi :)

ceronimo1978

New member
Sahsen bu denli degisiklikler icin yenisini almayi tercih etmezdim. Ama erkanin dedigi gibi para var huzur var olayi tercih sizin

byhard

New member
Sahsen bu denli degisiklikler icin yenisini almayi tercih etmezdim. Ama erkanin dedigi gibi para var huzur var olayi tercih sizin

90 binli rakamlara hiç gerek yok dediğim gibi yeni ceed kullandım bugün onun direksiyon sistemi ve alt yapısı aynı ise direk 2013 olanı alırım. ilk defa kullandım ve hayran kaldım o derece

ybncii

New member
2013 le 2015 arasındaki bir farkta tork ta olmuş. 2013 de maksimum torku 1750 devirden itibaren verirken, 2015 modelde 1500 devirden itibaren veriyormuş

byhard

New member
Aynı tork olduktan sonra o o kadar önemli değil yazılımla çözülür bu iş bu kasayı bulmak lazım kırmızı az kilometrede

byhard

New member
Bu arada Gtlerin fren sistemleri nasıl normal ceed ve i30lardaki gibi absnin erken devreye girme sorunu var mı bunlarda ?

MuSTaNG

New member
İnternette yazana bakarsak Ceed'lerle GT'lerin discleri bile farklı ama bi fark yok birebir aynı, abs sorunu aynen GT'dede var şehir içi dandik asfaltlarda takip mesafesini korumak zorundasınız ne yazık ki..

byhard

New member
İnternette yazana bakarsak Ceed'lerle GT'lerin discleri bile farklı ama bi fark yok birebir aynı, abs sorunu aynen GT'dede var şehir içi dandik asfaltlarda takip mesafesini korumak zorundasınız ne yazık ki..
Peki bu sorun nasıl oluyor yani tam olarak nedir ? yazılanları görüyoruz ama tam kullanıcı olarak nedir bu sorun ve bunun çözümü yok mu yani ? yazılanlara bakarsak büyük tehlike bu.

byhard

New member
Arkadaşlar kesin olmamakla birlikte net bir bilgi öğrendim bugün. bugün kia Türkiye distribütor aradı daha önce mail atmıştım. yeni pro ceed gt bu yıl satışa sunulmayacak ve özel olarak sipariş alınmayacakmış. kısacası bütün yollar kapanıyor şuanda :(

ybncii

New member
Bende dün görüştüm banada ellerinde resmi bir bilgi olmadıklarını bu yüzden net bişey diyemeyeceklerini söylediler

Sent from my iPhone using Tapatalk