2014 ceed motor titremesi

serkanboy

New member
Merhaba arkadaşlar,

Aracım 2014 model consept plus manuel ceed. Motor ısındıktan sonra inanılmaz bir titreme var rölantide iken. Soğuk iken hiçbir problem ses veya titreme yok sadece ısındıktan sonra yapıyor. Araç henüz 2800 km de ve yaklaşık son 800 km.'dir bu problemi yaşıyorum. Eresin kia dan aldım aracımı 1 buçuk ay önce. Servise gittim bilgisayara falan bağlandı ama birşey bulunamadı bu problem hakkında bir fikri veya bilgisi olan arkdaşlarım bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

serkanboy

New member
Evet gördüm. Haftaya servise gittiğimde ileteceğim fakat anladığım kadarıyla p arkadaşımızın sorunu tam çözülmüş değil gibi.

ibrakbulut

New member
Servis sadece makinaya bağlar.. Orada görüneni soyler. Sorsan hepsi usta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

serkanboy

New member
kesinlikle katılıyorum. birton yerini sökecekler arabanın gittiğimde ve ben yeni bir arabanın motoruna anahtar değmesini pek istemiyorum aslında.

ibrakbulut

New member
Illaki heryerini sökmesine gerek yok ki. Motoru dinlersin, içine oturursun, test sürüşüne çıkarsın, hafif eğimli bir yerde durursun zaten hissediyorsun. Ona gore araştırmasını yaparsın. Problemi çözersin bilgin varsa zaten.
Bugün okuduğum bir hikaye;
Büyük bir fabrikanın üretim bantı makinasi bozulmuş. Üretim durduğundan dolayı Butun mühendis ve ustalar sorunu çözmeye çalışmışlar fakat hiçbiri halledememiş. Makinenin Üreticisinden ustası gelmiş ve incelemiş. Eline çekici almış ve bir defa vurmuş. Makina calışmaya Başlamış ve üretim devam
Etmiş. Fabrikaya 1.000$ lik fatura gelmiş. Mudur duruma cok sinirlenmiş ve 1 Çekiç vurmak neden bu kadar Pahalı deyip açıklama Faturası istemis. Gelene cevap;
- Çekiç vurma ücreti ; 1 dolar
Nereye vuracağını bilmek; 999 dolar

Saygılarımla

Sent from my iPhone using Tapatalk