2013 kia proceed gt hks blow off ve k&n hava filtresi uygulaması

ozgurcop06

New member
2013 model kia proceed gt sahibiyim.aracıma hks blow off ve k&n hava filtresi uygulamalarını yaptırmamda bir sakınca varmı? aracım garanti dışında kalırmı? aracımın motoru bu uygulamalara elverişlimi? bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim. teşekkür ederim.

omurkadir

New member
servis en ufak motordaki sıkıntıda bunlara bağlar garantiden tamir etmeyebilir önermem.

ceronimo1978

New member
hocam serviste %100 sıkıntı olur. Ama Paşaoğlu ile görüşüp mevcut dump valve ayarlarınla oynayıp daha yüksek ses alabilirsiniz. Özetle Çuff yerine tıss olayı olacak.

dellobaltino

New member
hocam serviste %100 sıkıntı olur. Ama Paşaoğlu ile görüşüp mevcut dump valve ayarlarınla oynayıp daha yüksek ses alabilirsiniz. Özetle Çuff yerine tıss olayı olacak.
farkettim ki bu sitede bariz bi Paşaoğlu abartısı var.Adam teknik bişey soruyor hemen Paşaoğluna git. ortak mısınız yoksa :)

ceronimo1978

New member
Ortakliktan ziyade sorunsuz cozum icin pasaoglucuyuz yoksa dilerseniz gidip samanlikta igne arar misali takilabilirsiniz. Paylasimin amacida bu. Ama alternatif firmalar varsa tabiki onerilebilir. Hatta varsa onerin tabiki

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

berkan1981

New member
Ynt: 2013 kia proceed gt hks blow off ve k&n hava filtresi uygulaması

farkettim ki bu sitede bariz bi Paşaoğlu abartısı var.Adam teknik bişey soruyor hemen Paşaoğluna git. ortak mısınız yoksa :)
Arkadasim sen bence tanimadigin bir firma hakkında ön yargilisin bayadir yorumlarini takip ediyorum hep paşaoğluna çakma peşindesin ama herkes neyin ne oldugunu biliyor ben burda pasaoglunu övücem bundan sonra biraz tani bence öyle yarumunu yap ;)

passenger59

New member
Cevap: Ynt: 2013 kia proceed gt hks blow off ve k&n hava filtresi uygulaması

Sanırım ortaklığı olan yok ama,memnuniyeti olan çok. Tuning ile uğraşan ciddi firma sayısının, 2 elin parmaklarının sayısını geçmediği bu ülkede ciddi bir firmanın forum üyelerine teknik destek vermesi şans.
Şahsen arkadaşlara bir yazılım yaptırdım,bir senedir de kafama takılan her konuda yardım aldım.Bekir kardeşim bir seferde of demedi.2. aracı alırken tavsiye istemekten tutunda ,tuning işinin detaylarına kadar.
Bu insanı tavsiye etmemek ve sevmemek haksızlık olur düşüncesindeyim,kendi adıma.

josefsalvatini

Yasaklı Üye
Ortaklık soz konusu degil
Forumumuzun sponsoru
Türkiye'de hatta dünyada ( benim iddiam ) 1.6 crdi motora daha iyi yazılım yapan kimse yok
Haliyle memnuniyetimizi herkese iletiyoruz

dellobaltino

New member
Cevap: Ynt: 2013 kia proceed gt hks blow off ve k&n hava filtresi uygulaması

Arkadasim sen bence tanimadigin bir firma hakkında ön yargilisin bayadir yorumlarini takip ediyorum hep paşaoğluna çakma peşindesin ama herkes neyin ne oldugunu biliyor ben burda pasaoglunu övücem bundan sonra biraz tani bence öyle yarumunu yap ;)

Paşaoğluna çakma peşinde oldugum kanısına nasıl vardın merak ediyorum çünkü ilk defa bu firma hakkında bir mesaj yazdım. Yine de madem anlayamadığım bir şekilde bu kanıya varmışsın izah edeyim. Benim hiçbir firmaya karşı bir antipatim yada bir sempatim yok. İşini iyi yapan herkese de saygı duyarım. Evet yazılım işine pek taraftar değilim aracını uzun yıllar kullanmayı düşünen insanlara da tavsiye etmiyorum ve bu Paşaoğlunu yada herhangi bir yazılım firmasını tanımak yada tanımamakla alakalı bir durum değil. Ortaklık derken bu bir espriydi zaten sonuna da bu yüzden gülücük koydum. Benim eleştirdiğim nokta yazılım gibi risk taşıyan ve motor ömründen çalan bir uygulamayı sadece performans artışı gibi olumlu taraflarını öne çıkarıp olumsuz yönlerinden hiç bahsetmemektir. Forum siteleri bilgi paylaşım siteleridir tabiki insanlar birbirlerine şu usta iyidir falanca servis iyidir diye öneride bulunabilir. Ama sponsor olmasından dolayı olsa gerek bu bilgi paylaşımından çok bir firmanın reklamının bu kadar yapılması bana abartı geldi. övüceksen istediğin kadar övebilirsin yermek isteyen de istediği kadar yerebilmeli.ve rica ediyorum madem benim çakma peşinde olduğumu söylüyorsun yorumlarımı takip etmişsin.bi alıntılama yapsana birader hangi yorumumda çakma peşindeymişim eger boş konuşmuyorsan....

muratkılıclar

New member
Paşaoğluna çakma peşinde oldugum kanısına nasıl vardın merak ediyorum çünkü ilk defa bu firma hakkında bir mesaj yazdım. Yine de madem anlayamadığım bir şekilde bu kanıya varmışsın izah edeyim. Benim hiçbir firmaya karşı bir antipatim yada bir sempatim yok. İşini iyi yapan herkese de saygı duyarım. Evet yazılım işine pek taraftar değilim aracını uzun yıllar kullanmayı düşünen insanlara da tavsiye etmiyorum ve bu Paşaoğlunu yada herhangi bir yazılım firmasını tanımak yada tanımamakla alakalı bir durum değil. Ortaklık derken bu bir espriydi zaten sonuna da bu yüzden gülücük koydum. Benim eleştirdiğim nokta yazılım gibi risk taşıyan ve motor ömründen çalan bir uygulamayı sadece performans artışı gibi olumlu taraflarını öne çıkarıp olumsuz yönlerinden hiç bahsetmemektir. Forum siteleri bilgi paylaşım siteleridir tabiki insanlar birbirlerine şu usta iyidir falanca servis iyidir diye öneride bulunabilir. Ama sponsor olmasından dolayı olsa gerek bu bilgi paylaşımından çok bir firmanın reklamının bu kadar yapılması bana abartı geldi. övüceksen istediğin kadar övebilirsin yermek isteyen de istediği kadar yerebilmeli.ve rica ediyorum madem benim çakma peşinde olduğumu söylüyorsun yorumlarımı takip etmişsin.bi alıntılama yapsana birader hangi yorumumda çakma peşindeymişim eger boş konuşmuyorsan....
Bence siz zaten yazılım yaptırmayın bence yüzlerce araç icinden 1-2 sorun yaşayıp memnun olmayan olabilir kaldıki bu sadece yazılım icin değil aynı sekilde araçtan servisten hayattalım birçok seyden herkes memnunken birileri memnun olmayabilir
Ama bu var olan gercekleri değiştirmez yüzde yüz memnun müşteri malesef dünya üzerinde olamaz .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sam

New member
bizim araçlarda zaten elektronik dumpvalve var hortumu hava filtresine giriyo onu çıkarıp kör tıpa yaparsan tıss sesini rjinalden elde edersin..

ERGE

New member
Bence pasaoglu isini iyi yapan biri. Ama bu kadar gundemde tutulması yonlendirme yapılabilmesi ve yönetimin bu duruma birşey dememesi düşündürücü. Ortaklığı bilemem ama kesinlikle bir çifte standart var. Paylasimlarimi incelerseniz izmirli ceed`ciler icin bir arkadaşımdan ricaci olmustum. Oda sagolsun beni kirmayip sanayii fiyatinin altinda rakamlar vermisti. Hemde kia yetkili servisinde. Bende forum üyelerine katkıda bulunmanın sevinciyle forumda paylaştım. Hemen akabinde adminden uyarı aldım. Dediki bana erman bey söz konusu arkadaş bizimle iletişime geçsin!!! Okey dedim bayideki arkadaşın cep telefonu ve adı bu. Yazdım gönderdim. Malesefki hala bir görüşme olmadı. İşte çifte standart dediğim de bu. Belki de ben yanlış düşünüyorum. Kim bilir:)

Yazılım işi cok hassas bir konu. Ben ankarada yaptırdım ve cok memnunum. Kesinlikle cok iyi biryere yaptırmalı.

rayen

Super Moderator
Ynt: 2013 kia proceed gt hks blow off ve k&n hava filtresi uygulaması

Dediki bana erman bey söz konusu arkadaş bizimle iletişime geçsin!!! Okey dedim bayideki arkadaşın cep telefonu ve adı bu. Yazdım gönderdim. Malesefki hala bir görüşme olmadı. İşte çifte standart dediğim de bu. Belki de ben yanlış düşünüyorum. Kim bilir:)
Paşaoğlu forum sponsoru idi, hala Sponsor mu bilmiyorum. Sponsorluğun gereği doğal olarak forumda adı daha fazla geçer.
Gelelim sizin çifte standart olarak değerlendirdiğiniz olaya, [MENTION=3]aLi[/MENTION] size arkadaş bizimle iletişime geçsin demiş, yani bizi arasın demiş, siz de arkadaşınızın telefonunu vermişsiniz, yani siz arayın demişsiniz. Arkadaşınızın üyelik yoluyla ya da maille iletişime geçmesi gerekirdi.
Burada çifte standart değil, yanlış anlaşılma var. :D

alperky5054

New member
Dizellerde gecerlimj bu tis sesi ?selman abj

ErkanKASIM

New member
2013 model kia proceed gt sahibiyim.aracıma hks blow off ve k&n hava filtresi uygulamalarını yaptırmamda bir sakınca varmı? aracım garanti dışında kalırmı? aracımın motoru bu uygulamalara elverişlimi? bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim. teşekkür ederim.
K&n filtre olarak açık hava filtre kitimi

yalcin

New member
Erkan bey dump valve ayarları ile oynayıp bir bakıma blow-off sesi alınabilir mi? bunu uygulayan varmı sitede acaba?

ceronimo1978

New member
Benim aracta gazi kesince tissla sesi geliyor. Hem arac icine ve disina bir nevi dump valve..bir ara videosunu cekerim paylasirim