Yok rasim abi ama senin rakibinim , 2013 sw düşünüyorum
sana güveniyorum piyasayı düşürürürsen sen düşürürsün
Yok rasim abi ama senin rakibinim , 2013 sw düşünüyorum
Ankara'da şanzıman ustası Kamil Usta'ya gittim geçende. Söylediği şu: Allah Almanlar ve Fransızlardan razı olsun, sayelerinde iyi para kazanıyoruz.Ayrıca DSG'den de uzak durmamı, her 10000 km'de serviste adaptasyon yapılması gerektiğini ve 100 bin km'ye gelmeden en az 3000 liralık masraf çıkarttığını söyledi. Yoksa bir ara ciddi ciddi düşünüyordum DOD'dan DSG'li araç almayı.
Abi ilerleyen aylarda olsa sana gozum kapali veririm gayrimenkul alicam ama net bi tarih yokFiyatlar değişti, ben 60 bin vereyim bana ver.![]()
20000km abi daha 2 yıllık aracEyvallah, ama şimdi senin km yüksektir. Kıl alıcıyım ya.![]()
20000km abi daha 2 yıllık arac
sabır ve zaman herşeyin ilacıdır !!!
Soner hersey arabalardan ibaret degil canim kardesim benim icin. Onemli olan sicak samimi dostluklar arabalar bugun var yarin yok ama ben araclarimi satsam dahi yine takilcam formaabi seninki ile cw plus giderse aramızda yoksun desene. rasim abi berkan abinin sw si candır alınır rengide beyaz
![]()
En buyuk ornek benim degil mi..??..Soner hersey arabalardan ibaret degil canim kardesim benim icin. Onemli olan sicak samimi dostluklar arabalar bugun var yarin yok ama ben araclarimi satsam dahi yine takilcam forma
sabır ve zaman herşeyin ilacıdır !!!
Sen sayilmazsin abi, sen ceed arayicisisin... Nasil bulacan onu bilmiyorum ama...Bi de Ben. Bir ceed'im bile yok.![]()
Evet Sana göre benim bir potansiyelim var.Sen sayilmazsin abi, sen ceed arayicisisin... Nasil bulacan onu bilmiyorum ama...![]()