2012 ceed motion xenon far

denibo

New member
Arkadaşlar,

Yeni almış olduğum aracıma eğer uygunsa xenon far taktırmak istiyorum. Arıza ışığı yakmayan, elektronik herhangi bir aksama zarar vermeyen önerebileceğiniz bir marka ya da Anadolu yakasında yaptırabileceğimiz bir yer var mı?

c@n

Super Moderator
Butun kitleri taktirabilirsiniz.. ariza isigi yanmiyor..

TeamPASAOGLU

denibo

New member
Cevap: Re: 2012 ceed motion xenon far

Bir kaç yerde farlar mercekli olduğu için xenon takılması sıkıntılı oluyor diye okumuştum, demek ki yanlış bilgiymiş. Çekmeköy'de oturuyorum, bu işlemi yaptırabileceğim tanıdık bir yer var mı?

srcndgn

New member

eğer xenon taktırmak istiyosan phılıps'ı tavsiye edebilirim...

efecanmutlu

New member
Hocam bence gerek yok yagmurda gorusu cok dusuruyor. Ama tercih senin

rayen

Super Moderator
4300K taktırırsanız çok fazla sorun olmuyor. 6000K idare eder ama 6000K üzeri görüşü (özellikle yağmurda) çok düşürüyor.

metin

New member
Xenon taktıracaksan ali gürbüze sor derim ucuz kaliteli ve garantili almıştı bize su almayan bir ürün piyasada çok çeşit var çoğu su alıyor bilgin olsun

Çok şey bilmek önemli değil önemli olan doğruları bilmektir

admmlkc

New member
selam arkadaslar bende 2012 ceed eski kasa var bu araçlara bi xenon far takılıyor mu

burak_sefa

New member

aksine merceksizlerden daha iyi olur çünkü merceksiz arabalara takılan xenonlar sağa sola çok saçılıyor gözü alıp çevredekileri rahatsız ediyor bizim araçlarda mercek olduğu için ışığı süzüp öyle veriyor daha verimli daha orjinal bir görüntü oluşturuyor kelvin değerlerine göre bakıp alabilirsiniz ben aracımda Monza 8000Kelvin kullanıyorum gayet memnunum bir sıkıntı yaşamadım 150 tl civarlarında bir çok internet sitesinden temin edebilirsiniz ancak garantide sorun yaşamamanız açısından montajın yapılacağı yerden almanızı öneririm bir sorun çıktığında işçilik ücreti ödemekle uğraşmayın derim.

deadgarden

New member

merhaba bende çekmeköydeyim. yıllar önce eski aracıma taktırmıstım. ümraniye sanayi sitesine doğru gidin oralarda baya takan var. herhangi biryere git. onlar sizi yönlendırır kalitelisini taktırırsınız olur biter.