2012 Ceed concept plus Led farlar sorunu

azizerden

New member
Aracımın sağ gündüz led farlarından yarısı yanmıyor. yananlar da çok sönük yanıyor. Benzer problemi yaşayanlar var mı dır? Nasıl bir çözüm yolu bulmuşlardır. Paylaşımlarınızı bekliyorum.

Gear

New member
Abi tek yapacagım şey garantiden degiştirmek başka çaren yok o sorunu yaşayanlar var

yLceu

New member
Merhabalar,
Aynı sorun benim araçta da vardı. Garanti kapsamın da değişiyor.

mehmetercan

New member
Aynı sorunu bende yaşadım ancak zenon far takilip çıkartıldığı için degismediler.zenon takılınca garanti dışı kaliyormus

ZMY3534

New member
Led kontrol ünitesi (sanırım balast gibi bir şey) sağ far modülü içinde olduğundan her iki far da değişiyor garantiden.

ppqwerty

New member
Ben de 2013 model bir ceed premium almak uzereyim ancak kafami kurcalayan bi konu var, sol gunduz farinda az da olsa titremeler,isik huzmesinde ani azalmalar ve azalmalar oluyor

http://youtu.be/N082_92z3-g

Videodaki kadar belli degil
Ama bu durum zamanla artar mi? Fikri olan varsa yazarsa cok sevinirim.ona gore almaktan vazgececegim.

Berkan

New member
Ben de 2013 model bir ceed premium almak uzereyim ancak kafami kurcalayan bi konu var, sol gunduz farinda az da olsa titremeler,isik huzmesinde ani azalmalar ve azalmalar oluyor

http://youtu.be/N082_92z3-g

Videodaki kadar belli degil
Ama bu durum zamanla artar mi? Fikri olan varsa yazarsa cok sevinirim.ona gore almaktan vazgececegim.
bazen yoldada denk geldigim ceedlerde görüyorum.

ama servisten garantiden değiştirebilirsiniz bu sorunla karşılaşan üye vardı bolca