Bizden bakılmamış fakat su an fiyatlar düştüğü icin ihaleden bir bakarım Premium ceed uygun fiyatlı olursa haberlesebiliriz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aslında oğuşlar benim en iyi ve yakından tanıdığım bayiidir sahibine kadarda beni herkes tanır, ustaları müthiş derecede iyidir her biri ayrı ayrı ilgilenirler arabayla ancak bi takım bana göre ufak sıkıntılar yaşadık o yüzden pek gitmemeye çalışıyorum oraya, gül-al'ıda burda çok iyi tanıyanlar var erbek oto size yardımcı olacaktır olurda araba bulunamazsa biz yardımcı olalım.. Can abim bende yeni haberdar oldum bu çelik motor'un ihaleyle araba satmasından 3 aydır ellerinde GT'nin test arabası var satamıyolarmış bizim arkadaş bilseydik alırdım nolcak ki garantili araba sonuçta dedi fiyatıda 57.5'tu galiba..
İsmail bey bahsettiğiniz rakamlara Premium bence çok zor. Şahsen 15 gün önce aracımı satmayı düşündüm şimdilik askıya aldım.Sizin istediğiniz gibi beyaz renk 31.000km'de daha 3 gün önce servis bakımı yapıldı.Pedal naylonları bile duruyor. Böyle bir aracı büyük konuşmak istemem ama 62.000TL gibi bir rakama asla vermeyi düşünmem. Çok sıkışık biri denk gelecek ki bir ihtimal ancak o zaman böyle fiyata bulunabilir. Onunda ne kadar temiz çıkacağı bilinmez. Hayırlısı olsun umarım istediğiniz aracı bulursunuz güzel bir araç memnun kalırsınız.
Hayırlısı olsun aracınızı satmışsınız, en kısa zamanda temiz ve hesaplı bir araç bulursunuz inşallah.Şükür aciliyet ve ciddi ihtiyaç söz konusu değil, farklı düşüncem var ama acele etmiyorum.Piyasa oldukça durgun ve olması gerektiği gibi değil.kısmet tabi bakıyorum. dün kendi aracımı sattım, normalde vermem dediğim fiyatın altına anca gitti.
bedelli, yılsonu sıfır fırsatları ve kış önü olmasından dolayı piyasada alıcı az.
ciddi ihtiyacını yoksa bence şu an satmayın.
Uzun süreli kullanıcı olmak istediğinizin farkındayım ve pişman olmadan keyifle sürüp memnun kalacağınızdan şüphem yok ama kaygılarınız konusunda birşey diyemem .Bu kaygılar birçok marka için geçerli, kullandıkça eskidikçe değer kazanan araç olmadığı için kayıp illa ki olacaktır. Önemli olan piyasada ne kadar tutulduğu ve diğer markalara göre ikinci elde ne kadar değer kaybettiği. Kia bu konuda vw, Renault,Peugeot, Bmw, Mercedes, Audi gibi markalara göre daha ağır piyasaya sahip.Benim amacım alsat değil.
3-4 sene huzurla binmek istiyorum. Ama olurda acil bir ihtiyaç çıkar, ya da aracı benimseyemez de satarsam zarar eder miyim endişesi mevcut.
Estafrullah saçmalamak ne demek biz bize muhabbet ediyoruz herkesin fikri farklı olabilirSerkan tamamen bakış açısı.
Araç alacak insanların büyük bir çoğunluğu, seçim yaparken maddi durumlarına göre karar veriyorlar. Diğer bir kısmı ise sorunsuzluk çerçevesinden bakıyor. Kimileri ikinci el piyasasına göre hareket ediyor. İkinci eli belirleyende yılların verdiği güven olsa gerek.
Kia dolu yapan nedir?
Cam tavan mı? , elektrikli koltuklar mı? Süpervision ekranmı? Elektronik el frenimi? Nedir?
Bu yukarıdaki saydıklarımın hiçbirisi beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Zaten birçok Avrupalıda bunlar var.
Bana göre kianın ikinci eli alınır. Çünkü maddi gücüm buna yetiyor. Sıfırı alınır mı? Ben almam neden mi? Sıfır ikinci elde edeceğim zarara 6-12 ay çalışıyorumda ondan.
Neyse bu konu uzun yazsam sayfalarca yazı çıkar. Oradan buradan saçmaladım işte![]()