2011 Kia Ceed Motion (?)

zayix1

New member
arkadaşlar motion almayı düşünüyorum fikirleriniz ve tecrübeleriniz nelerdir. bu modellerde bluetooth özelliği gerçekten var mı? genel olarak olması gereken piyasa fiyatı nedir?
yardımlarınız benim için çok önemli, mutlaka bekliyorum...

ali gürbüz

New member
arkadaşlar motion almayı düşünüyorum fikirleriniz ve tecrübeleriniz nelerdir. bu modellerde bluetooth özelliği gerçekten var mı? genel olarak olması gereken piyasa fiyatı nedir?
yardımlarınız benim için çok önemli, mutlaka bekliyorum...
Aramıza hoşgeldiniz.
2011 lerde bluetooth yok maalesef
32-35 aralıgında bir piyasası var internet üzerinde.düşük km li bir motiona bence 34 civarı max verilebilir.
Daha Üstü çok para bence

zayix1

New member
peki bluetooth sonradan ekleniyor mu? çünkü bir ilanda şahsın birisi aracına bluetooth özelliği işaretlemiş...

ali gürbüz

New member
Sanırım 2012 lerde bluetooth lu geldı.
Onların teybinde var bu ozellık.
O teypten takılıp mikrofon hattı çekilerek kullanılabiliyor.
Ömürkadir arkadaşımız yapmıştı bu uygulamadan.ondan bilgi alabilirsiniz

berkural34

New member
2012 motionlarda bluetooth var . Benim arabamda var ve cok memnunum . Onun disinda piyasasini vs cok takip etmiyorum ama 30-33 bin tl araliginda mantiklibir tercih bana gore . Bizim kasa ceedler gercekten f/p araci .

omurkadir

New member
Ynt: 2011 Kia Ceed Motion (?)

Sanırım 2012 lerde bluetooth lu geldı.
Onların teybinde var bu ozellık.
O teypten takılıp mikrofon hattı çekilerek kullanılabiliyor.
Ömürkadir arkadaşımız yapmıştı bu uygulamadan.ondan bilgi alabilirsiniz
Metin kardeş sağolsun bluetooth lu motion dan çıkma teybini bana gönderdi serviste taktirdim aynen alinin dediği gibi mikrofon taktirip kullanabilirsiniz ancak tuş taktirmadim ben telden açıp kapiyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

mes

New member
Merhaba. 2011 Cee'd motion bende de vardı. Maalesef orjinalinde bluetooth yok ancak navigasyonlu necvox vardı üzerinde. Onda da direksiyon üzerinde tuş olmuyor, telefon çaldığı zaman teybin ekranına dokunarak açıyorsunuz veya kapatıyorsunuz. Şayet internette baktığınız ilandaki teyp navigasyonlu büyük ekran teyp ise bluetooth vardır. Ben eski aracımı üzerindeki teyp ile birlikte vermiştim, alan arkadaş da internette satışa çıkarmış tekrar. Eğer dediğiniz araç 06EV plakalı metalik gri bir motion ise ve istanbuldan satılık ise benim sattığım araba. Aracın geçmişi konusunda yardımcı olurum.