2.5 yıldır zevkle bindiğim aracı sattim

yakuttukay

New member
Allah allah ilginc bayiye on kere sordum yok dediler benim bildugim yok eski kasa olabilirmi

turkeril

New member
Size de hayırlı olsun.

Ceed kullanımı çok rahat bi araç, bindikçe kendini sevdiriyor. Direksiyon, süspansiyon, gaz üçlüsü iyi olunca ister istemez seviyor insan.

alicanım

Member
Qashgai de 4*4 yok kardes kia spo cok yakiyo haziranda yeni crv geliyo 1.6 dizel otmatik 4*4 160 bg 350.nm tork ben ona gecmeyi dusunuyorum deli makina olmus
Spo'nun çok yaktığını yazmışsınız şehir içi ve şehir dışı yakıt verilerini yazabilir misiniz?

yakuttukay

New member
Sehir ici 12 14 litre swhir disi 8 litreden asagi dusmuuo cok yakin nir arkadasimda var ordan biliyorum yoksa cok donanimli keyifli ve yakisikli bir arac

leonine25

Active member
Biri binek araç biri jeep tabii ki farklar vardır ama hantallığı bi yazılım atarak çözebilirsiniz.. Bende şu sıralar ceed'i satıp 4x4 bi qashqai, sportage yada sorento düşünüyorum açıkçası :rolleyes:
Qashqai jeep demeye bin sahit lazim. Abartmadan soyluyorum ic hacmi ceed den kucuk.arka diz mesafesini korumak icin on koltuk ayarini kisitlamislar.
iscilik hatalari cok fazla,malzeme kalitesi ceed den 1 tik asagida
1.5. Yerine 1.6 _130hp iyi olacaktir.

leonine25

Active member
1.6 otomatik bendeki ama sevmedim valla
Renaultta nissanda otomatik de performans bekleme hocam.1.6 dci manuel iyi motor.
Ben incelemeye gittim dedim hep ferahligini görelim.. Nerde..baş ustu mesafesi bile ceedden az.arka diz mesafesi ve on koltuktaki mesafe ayarını kısıtlamaları yani kısa tutmaları komik. Akabinde is yerinden arkadaşım aldı.full aksesuar dıştan bakan jipe bak der.içine girince tirt. 1.5 manüel arada bir kullanıyorum motor fena değil. Malzeme kalitesi ise çitaların çatlaması plastik aksam boyalarının atması elektronik birkaç sorun dışında iyi