Srhn
New member
knka sizinle olmak çok güzeldi. güzel bi akşam tekrardan böle mini buluşmalara devam![]()
aynen biz olmasak zaten başka gelecek kimse yok!!!
knka sizinle olmak çok güzeldi. güzel bi akşam tekrardan böle mini buluşmalara devam![]()
Online istemiyoruz abi... Kanli canli istiyoruz seni...Siz bir işaret çaksaydınız biz online olarak buluşmaya katılırdık.![]()
Online istemiyoruz abi... Kanli canli istiyoruz seni...![]()
Gönüller bir olsun Can.Online istemiyoruz abi... Kanli canli istiyoruz seni...![]()
Tesekkurler Soner'cim...can abi. Gt line fenaydı . aracın içi ve söylediğine göre yakıtı mıkemmel![]()
O zaman bir sonraki bulusmayi ocakbasin da yapiyorum.. Ama sonra gelmemek yok...Gönüller bir olsun Can.
Bir ara bir toplantı denk getiririz inşallah.
Aslında toplantıları ocakbaşında yapsaydınız banko gelirdik.![]()
Sen ocakbaşı kriterlerine uygun yap ben otobüse bile atlar gelirim. Ama oraya kadar gelince ayran içirip geri postalamak yok.Tesekkurler Soner'cim...![]()
O zaman bir sonraki bulusmayi ocakbasin da yapiyorum.. Ama sonra gelmemek yok...![]()
Sen gel en babasini ayarlayacagim ben sana...Sen ocakbaşı kriterlerine uygun yap ben otobüse bile atlar gelirim. Ama oraya kadar gelince ayran içirip geri postalamak yok.![]()
Seni de bekliyoruz...Ne zaman ? Bende gelcem![]()
Bize yer varmi canSeni de bekliyoruz...![]()
Olsun geldin oturdun azda olsaocak başı olursadaha uzun süre kalırız
uhah ,bu seferkinde fazla kalamadık kusura bakmayın.. arkadaşlara sözümüz vardı çay sahil
erken ayrılmak zorunda kaldık..
Olsun geldin oturdun azda olsa
sabır ve zaman herşeyin ilacıdır !!!
Olmaz mi...Bize yer varmi can
sabır ve zaman herşeyin ilacıdır !!!