inimicus
New member
Şaşmaz'daki işlemler ne zaman başlar? Ona göre sanırım Ceren de benimle gelecek, malum eşim dersteyken öğleden sonra kızım bende oluyor. Ona göre Şaşmaz'a gider gelirim oradan da kızı eve bırakıp buluşmaya gelirim.
Ya ihtiyar gözün seçemiyor artık , bu ne yaaa enden kısa boydan uzunTamamdır bir de tam adres aldım mı süper olacak. Bu arada Rasim abi bana yolladığın polen filtresi enden kısa boydan da uzun geldi. Aldığın mekan oralardaysa filtreyi de getireyim değiştirsin elemanlar. Gerçi açılmış ambalajlı ürünü değiştirirler mi bilemedim şimdi.![]()
Yakından uyacağı kesinde uzakdan uymaz benceBen onu uydururum. Gözlerimin maşallahı var, sadece yakından göremiyorum. Yakın görmeye de ihtiyaç duymuyorum.![]()
Bozacinin şahidi şıracıRasim abime laf söyletmem.Satan adam Tucson filtresi satmış. Hata abimde değil.
Alırken görmedin mıErdoğan bey, Erdoğan bey Angara dayanışmasını kıramazsınız. Boşuna kendinizi helak etmeyiniz kuzum.![]()
Gördük la gördük. Hatta adama dedim benim aldığım kutuluydu diye, o da bir gün kutulu gelir, bir gün kutusuz sen beni dinle al dedi. Aldım. Daha doğrusu arkadaşımın tanıdığı olduğu için mevzuyu uzatmadım. Şimdi gidip atıcam önüne.Alırken görmedin mıpardon unuttum yaaaa sen yakını göremiyordum di mı? Tüüh! İhtiyarlik naaparsin
![]()
Eee o kadar gencin arasındaErdoğan bey bu arada attık tuscon filitresini bebenin önüne, aldık ceed filitresini. Saygılarımla arz ederim![]()