ibrakbulut
New member
Kia bayraktar i onerebilirim ekspertiz icin.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hocam Manuel olacak ve concept plus tercihim...eşim cam tavan diye diretiyor...ama olmadı concept de olur.Üstad tüm mesajları okuyamadım. Manuel mi otomatik mi düşünüyorsunuz? Sonbahar gibi aracımı satmam söz kosu da
@pepe
bel destegini şişirmediniz heralde .cünkü sonuna kadar sisrince hamile gibi duruyosunuz koltukta. pek düz olmuyo.merak ettiğim bir konu daha var sayın Ceed sevenler ve binenler.
Ceed'in özellikle ön koltuklarınun konforsuzluğu ile ilgili birkaç yazı okumuştum. Showroom'a gidince ben de dikkat ettim. Benim Opel Corsa'nın koltuklarının sırt ve özellikle bel desteği çok daha iyi geldi. Corsa'ya oturunca sırtınızı ve belinizi sarıyor gibi. Ceed'e aynı hissi alamadım, daha düz bir yapısı var. Uzun yolda yorar gibi geldi.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Merhabalar 2012 ceed concept plus crdi otomatik sahibiyim. Arabayı inceledikten sonra beyaz almayı istemiştim ben de, fakat aldığım bayi de beyazı kalmamıştı siyahını aldım. hiç pişman değilim iyi ki siyah olmuş diyorum her seferinde. Bu modelin rengi siyah BENCE. çok yakışıyor. kiri gösteriyor mu evet ama hafta da 2 defa 10 dakikanı ayırsan tamamdır bu iş.Öncelikle zaman ayırıp uzun bir cevap yolladığınız için teşekkür ederim. Aslında mantığımın söylediği 2.el almak ancak kalbim nedense 0'a yöneliyor. Bunda en büyük etken tabi ki 2.el alınacak arabanın bir sorunu olup olmadığı, temiz kullanılıp kullanılmadığı gibi konular. Onun dışında 0 araç almak gerçekten bir handikap benim için.
3000-4000 tl daha az ödeyerek concept 0 yerine 2.el concept plus alınabiliyor. Dediğim gibi tek çekincem güven.
Onun dışında sormak istediğim birşey daha var. Ben siyah yada beyaz istiyorum aracı. Ancak siyah araçtan uzak dur diyor herkes. Bu kadar zor mudur siyah araca bakmak?
Barış madem bu kadar ince eleyip sık dokuyorsun ben aracımı satıyım bariÖncelikle zaman ayırıp mesaj atan ve değerli tavsiyelerini benden esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Bir Ceed sahibi olmamasına rağmen foruma en çok giren kişi benim sanırım
Arkadaşlar ben 2012 Dizel bir Ceed alacağım. Ama bugün ama 3 ay sonra, ama Concept ama concept plus, ama beyaz ama siyah ben o arabaya kesin bineceğim...
Şu aralar alma arefesindeydim ama bazı işgüzar galericiler, al-sat'cılar yüzünden 2.el'den soğudum ve güvenemedim. Hali hazırda yaz başı olduğu için zaten fiyatlar da çok uçmuş durumda. ''0'' modelleri ise hiç söylemiyorum. 0 otomobillerde de fiyatlar şu an için ulaşamayacağım rakamlara çıkmış durumda. Zaten kapalı bir garajım yada otoparkı olan sitede bir evim olmadığı için de çok üzer gibi geliyor beni 0 otomobil.
Ben yine buralarda olacağım arkadaşlar ve umarım 3 ay içerisinde forumdan bir arkadaş aracını satmaya kalkar da ben ilk fırsatta aracıma kavuşurum. O kadar çok güveniyorum size...
İyi forumlar...