varil yağ deyip geçmeyiniz. varil yağ dediğiniz castrol edge professional oe, dışarıda ambalajda satılan castrol edge fst titanium vs arasındaki teknik verilere bakarsan farkı anlayacaksın. dışarıdan yağ getirecekseniz ambalaj yağlardan kaliteli olanlardan tercih yapmanızı öneririm Liqui Moly veya Motul gibi.2. sene bakımım yaklaştı lakin yakın olan servise gitmeyi düşünüyorum fakat yağ konusunda dışardan getirirseniz sorumluluk size ait dediler. Onuda geçtim dışarıdan yağı aldığımda (castrol edge 4+1) 160 tl ödüyorum faturada 270 tl fark ediyor. hem varil yağ (castrol) kullanılıyor hem daha pahalı![]()
işte bende tam olarak bunu sormak istedim dışarıdan aldığım fst titaniumun fiyatı ile 100 tl gibi daha ucuz, serviste varil olmasına rağmen daha pahalı. castrol olması yeter iş görür mü yoksa fst titanıum hem daha iyi hem daha ucuz kendim mi götürmeliyim. lakin garanti vs diye baş ağrısı çıkartırlar gibime geliyorvaril yağ deyip geçmeyiniz. varil yağ dediğiniz castrol edge professional oe, dışarıda ambalajda satılan castrol edge fst titanium vs arasındaki teknik verilere bakarsan farkı anlayacaksın. dışarıdan yağ getirecekseniz ambalaj yağlardan kaliteli olanlardan tercih yapmanızı öneririm Liqui Moly veya Motul gibi.
bence hiç dışarıdan yağ kullanmana gerek yok. servislerde kullanılan castrol edge prefessional sadece servislerde bulabilirsin bu yağı ambalajlı olarak türkiye de satılmaz fst titanium dan falan daha iyidir. dediğim gibi illaki dışarıdan bir yağ götüreceksen bu castrol olmasın. liqui moly top tec 4600 5w30 veya motul 8100 fe 5w30 ikisinden birini götürmeni öneririm.işte bende tam olarak bunu sormak istedim dışarıdan aldığım fst titaniumun fiyatı ile 100 tl gibi daha ucuz, serviste varil olmasına rağmen daha pahalı. castrol olması yeter iş görür mü yoksa fst titanıum hem daha iyi hem daha ucuz kendim mi götürmeliyim. lakin garanti vs diye baş ağrısı çıkartırlar gibime geliyor
teşekkür ederim yardımların içinbence hiç dışarıdan yağ kullanmana gerek yok. servislerde kullanılan castrol edge prefessional sadece servislerde bulabilirsin bu yağı ambalajlı olarak türkiye de satılmaz fst titanium dan falan daha iyidir. dediğim gibi illaki dışarıdan bir yağ götüreceksen bu castrol olmasın. liqui moly top tec 4600 5w30 veya motul 8100 fe 5w30 ikisinden birini götürmeni öneririm.