Concept plus.consept plus jantımı yoksa premium mu
Koydum bende teskurler.Sahibinden com dan 2 hafta once bende conseptpkud jant/lastik sattim. Tavsiye ederim.
Suan benim aracimin son hAli bu jantlari degismeden olmaz ama orjinal orjinaldir saglmallikda.Açıkçası bende 2013 model Premium jantları satma fikri içinde gidip geliyorum için elvermiyor çok temiz durumdalar.Beğendiğim bir desen var ama jant satan arkadaşım açıkça alacağın Jantlar ne olursa olsun replika olduğu için kesinlikle stock jantlarının malzeme kalitesinde olmayacak diyerek beni arada bıraktı.
Aracınız şeytan gibi duruyor maşallahEkli dosyayı görüntüle 993
Suan benim aracimin son hAli bu jantlari degismeden olmaz ama orjinal orjinaldir saglmallikda.
İbrahim bey sağlamlık ve malzeme kalitesi konusunda verdiği replika jantlardan daha kaliteli.Almak istediğim tarz jantlarda büyük çukurlara düşmedikte ciddi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ancak Türkiye yolları malum bol çukurlu ve iyi bir çukura denk geldiğinizde şu anda kullanmış olduğumuz orjinal jantlara göre darbe aldığınızda malzemeden ötürü eğilme,yamulma ve balans yapma riski daha fazla.Sonuçta orjinal jantın malzemeden ötürü dayanma durumu daha fazla bence tek sıkıntı bu olur.Aksini söyleyen satıcılara itimat etmeyin yoksa orjinaline çılgın paralar boşa istenmiyor.Orjinaller hem daha hafif hemde çok sağlam oluyor.Hayırlı satışlar...
Serkan bey, sizin durum nasıl fakat, kış lastikleri için orjinal jantları kullanmayı, yaz lastikleri için wedssport SA60M almayı düşünüyorum. Hem kullanmak hem de arkadaşınızın söylediği gibi kaliteli malzeme. Ayrıca, alacağınız jantlarda sıkıntı çıkarsa ne olacak?
Bu arada, jant sensörü almak istiyorum. Adet 150 TL olduğunu okumuştum, servise hiç sormadım. Bilgisi olan var mı?
Saygılar
Bildiğim kadarı ile %100 emin değilim ama hepsi Çin'de yapılıyor.Dediğiniz gibi performans ve pist konusuna katılıyorum ama benim beklentim bu yönde değil zaten ama sağlam ve dayanıklı olması elbette ki çok önemli.2013 Premium jantı var şu an üzerinde ve çokta güzel aslında ama insanoğlu işte yinede aklındakini hayal ediyorSerkan bey,
Replika jant alıyoruz çünkü hem fiyat hem de spor jantlar pistlerde performans almak içindir.Kaliteli replika bulmak gerekiyor.Bu işlerde de yine referans ile satıcısını bulmak gerekiyor. Kia cee'd in orjinal güzel jantları var fakat maalesef çelik motor getirmediğinden ulaşmak zor oluyor. Ayrıca eklemeyi unuttum, orjinal jantları saklamaktan yanayımdır çünkü alacağımız yeni jantlar problem çıkarır ve o arada maddi anlamda sıkışık olursanız kullanabilirsiniz. Nacizane fikrim.
Sensör konusu maalesef kafa karıştırıyor. Sensör ile ilgili forumda konu mevcut. Sensör takılması ile ilgili dikkatli olunması gerekiyor, fiyat konusunu serviste soracağım bir sonraki bakımda. 600TL de sensör için değmez. Giderim kendi jantımı siyaha boyatırım(siyah jant istediğimden) öyle kullanırım.
Saygılar.
Servise gitmeniz 1 ay sorun değilde dönüş 2 ay ona çok güldümŞu garanti muhabbeti olmasa, servis veya çelik motor ile hiç uğraşmayacağım ama mecbur bırakıyorlar. GT dediniz içimi yaktınız. Yakıt ve fiyattaki yükseklik olmasa hiç düşünmeden alacağım GT'yi... neyse hiç girmemek gerek
En kısa zamanda yeni bilgilerle döneyim o zaman. Servise gitmem 1 ay, onların bana dönüş yapmaları 2 ay![]()
Evet extra konularda bilgileri fazla yok,aracın üzerinde ne var ise hepsi o konuda bilgi sahibi.Zamanla bu durumlar inşallah aşılır.Sıfır araba alma konusunda bende açılmış diğer konularda fikrimi söyledim.Hem sıfır alacak kadar zengin değilim hemde sıfır mantığı bana zaten oldum olması ters geliyor.Bir defa yeltendim sonra hemen vazgeçtim zaten fiyatlar beni çok zorlardı.İkinci elde o rakamlara Gt alıp yakıtı muadillerine göre normal olsada banada uzun vadede maliyet sıkıntısı çıkarır.Zaten bende aile için en mantıklısı böyle olacak diye bu şekilde bir karar verdim.Bekar olsam direk hiç düşünmeden maliyetlerini rahat karşılayabileceğim düşüncesi ile Gt'yi çoktan alırdımKia Mar servise 2 ay önce istediğim aksesuarların "liste"sini verdim hala geri dönüş yapacaklar
Gt'yi hergün sahibinden'de izliyor fiyatlara bakıyorum. Ben sıfır araba alıp binecek kadar zengin değilim69-70'e temiz 2.el bulabilirsin. Bir de fiyatları şişirmeseler daha iyi olacak.
yakıt konusunda muadillerine göre iyi fakat bana göre biraz fazla. Garanti konusunu şundan dolayı söyledim, çelik motor ve servislerin tavırlarından dolayı. Mantık devlet memuru gibi. Otomotiv sektörünü bilmiyorlar, sadece o arabaya ne olur ne parça takılır onu biliyorlar. Ekstra'dan birşey takmak istediğimde o ne işe yarar diyorlar. Bir sektörün içerisindeysen herşeyi araştırmalı ve okumalı insan.
Ayrıca, garanti GT jantı için değil, 4 kapı GT getirtmek için. Genç olsam da, ailem var ve onları düşünmek gerekiyor.
en son 1300 tl dir.Fiyat yuksek uygun olursa dusunebilirim