Emre Akçay
New member
Cevap: Ynt: Araç yardım 
Enjektör arızası var Arda.Sorun yazılımdamı hocam ?
Enjektör arızası var Arda.Sorun yazılımdamı hocam ?
Servis onu halletmemismiydi emre
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kardeşim Allah yardımcın olsun bunların eline düşmek kadar kötü bişi yok hallederler bi an önce inşallah 86 hpde neymiş yaa standartı zaten 128Çok güzel halletmiş. 86 hp çıkıyor araba. Bozuk mu taktılar arızalı mı bilmiyorum. 4 defa da sorun yok diye salladılar arabayı. Teknik ekip ve Çelik Motor'da sorun yok dedi salladı. Ne diyecekler şimdi merak ediyorum.
bnm arabada 115 hp çıktı ya bakıma goturdugumde ogrendım 2012 çıkanlar 128 diyolardı bide128hp en tatlısı en güzeli![]()
Öyle vallahi kardeşim. Garantiden de karşılamıyorlar. Cebimizden alacağız en sonunda enjektörleri öyle görünüyor.Kardeşim Allah yardımcın olsun bunların eline düşmek kadar kötü bişi yok hallederler bi an önce inşallah 86 hpde neymiş yaa standartı zaten 128
ilanı yok 18 " s-line jant s-line marşpiyeller mevct araçta . direksiyonda kumanda yok . ayrıca s4 panjur ve s4 difizör+4 çıkışlı egzos siparişlerini de verdim. aldıktan max 1 hafta sonra onlarda takılıcak bi aksilik olmazsa.az önce a4 lere bakıyordum ilanı varmıdireksiyondan kumanda _ özellikleri ne jant modeli?
Gri ve füme ortası bişeyHayirli olsun harun ne renk aldin araci
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
120 lik ancak tek fark 160 lıkla arasında yazılım , 2 side stage1 yazılımla 200 hp civarı oluyor revo ve evotechte . kısa sürede yazılım işide hallolucak .160 lık mı 120 likmi araç?.