Yeni peugeot 308

akrepkral86

New member
Arkadaşlar bu yeni peugeot 308 hakkında fikirleriniz nedir ben aracı canlı olarak görmedim ama internetten baktığım kadarıyla bayağı güzel bir araç yapmış peugeot ve birçokta yeni donanım barındırıyor araç(klima kontrollerini yapabileceğiniz tam dokunmatik ekran,ısıtmalı hafızalı masajlı koltuklar,kör nokta uyarı ve çarpışma uyarı sistemi vs) ben aracın 1.6 e-hdi allure donanımına baktım full bütün donanımları eklenince 88000'e geliyor araç indirim filan olursa 85000'e felan alabilirim siz bu araç hakkında ne düşünürsünüz ceed'e göre nasıldır alınabilir mi?

http://www.tasimasektoru.com/images/upload/Peugeot-308-Sürüş-Esnası-Ön-Çapraz(1).jpg
http://lh3.ggpht.com/-1nFtr0lgbXs/UZGvvKo1blI/AAAAAAAA3yE/HmooJxmRwzI/s1600/Yeni-2014-Peugeot-308-ic-mekan-2.jpg
http://lh5.ggpht.com/-vmUn1kjZqe0/UZGvrBjrEQI/AAAAAAAA3xc/T0Smc10EKzU/s1600/Yeni-2014-Peugeot-308-6.jpg

ceronimo1978

New member
Pejomu kac kac kaac :) saka bir yana 307 kullanan ve basi dertten kullanmayan birine pejo deyince boyle cevap vermesi dogal . Tercih meselesi tabii ama ceed kalite olarak cok daha on siralarda

akrepkral86

New member
Abi 307 bende kullandım ve hiç memnun değildim devamlı arıza çıkarıyordu benim kullandığım 2005 model 307 xt premiumdu sunrooflu deri koltuklu felan aracı o zaman sıfır almıştım fakat bana 3 sene boyunca hep arıza çıkardı en ufağını söyleyeyim devamlı olarak aracın dış far ampülleri bozuluyordu ve kronik olarakta bir çok sorunla karşılaştım ama ne bileyim 308'i görünce bayağı beğendim ve beni yine pug'a yönlendirdi diyebilirim ama yinede düşünmüyor değilim karşılaşacağım sorunları fakat yıl olmuş 2014 belkide pug daha önceki hatalarından ders almıştır ve yeni araçları daha iyi üretiyor olabilir ama yinede bir test sürüşü yapıp deneme yapmak lazım tabiiki birde e-hdi araçlar bayağı bir az yakıyor benzin ondanda bu aracı düşünüyorum ama yinede kararsızım

dellobaltino

New member
dış tasarımı o kadar güzel degil en azından bir ceed kadar degil ama içi çok hoş olmus

Serkan OĞUZ

New member
Pejomu kac kac kaac :) saka bir yana 307 kullanan ve basi dertten kullanmayan birine pejo deyince boyle cevap vermesi dogal . Tercih meselesi tabii ama ceed kalite olarak cok daha on siralarda
Kesinlikle aynı fikirdeyim dışarıdan hepsi estetik duruyor güzel bir iç ve dış dizaynı,jantları güzel belkide ilk defa Peugeot'un bir modelini bu kadar beğendim.Ancak malzeme kalitesi olarak Ceed bencede ön sıralarda.Peugeot'un malzeme kalitesini oldum olası özellikle kalorifer peteklerinden tut plastik aksamlarına kadar bir türlü sevemedim.Araç hoş ama 88.000TL asla edecek bir araç değil şaka gibi abi fiyatlara bakarmısın,ölsem Peugeot markasına o parayı yatırmazdım.Tabii ki zevk meselesi yanlış anlamasın kimse.

c@n

Super Moderator
Testlerini seyrettim cok begenilmemis.. ama direksiyonu ve ici cok guzel... ama o fiyata 2. El 320 d alirim...;)

TeamPASAOGLU

Tesla

New member
Bir önceki aracım 308'di ve sadece dizayn olarak değil, sağlamlık olarak da Peugeot güvenilir bir marka diyebilirim. Çok ağır bir kazadan yaralanmadan kurtuldum, 2 araç hurdaya döndü. (diğeri caddy) Yeni 308'in modüler platformu da çok iyi ve hafif ama hala bağımsız arka süspansiyon yok. Bu yüzden hem güvenli değil hem de konforlu değil. Avrupa yollrı için üretilmiş bir araba. Tavsiye etmem. Üstelik 2.elde de çok üzüyor.

Serkan OĞUZ

New member
Arkadaşlarında dediği gibi 2.el piyasası,kalitesi,gidişi duruşu olsun bu fiyata çok temiz biblo gibi 320d bulunur ve eminim ki satarken yinede değerinde satılır fazlada zarar ettirmez.

akrepkral86

New member
Sıfır full donanımlısını 85-86 bin'e indirimli olarak alabilirsiniz sanırım ama ceed premium'da zaten sıfırı 80.000 cıvarına indirimli olarak alabilirsiniz ancak bencede ceed'in malzeme kalitesi daha iyi olabilir aracı yakından incelemedende peşin yargıya varmak istemiyorum ancak iç tasarımını ben beğendim o tamamen dokunmatik ekran bence çok güzel olmuş inşallah bir sonraki model ceed'de böyle ekran kullanır dediğim gibi aracı yakından görmek lazım ben bir test sürüşü yapmayı düşünüyorum.

bmx

New member
son zamlardan sonra sıfır aracı unutun.yüzde 20 zam daha gelecekmiş

akrepkral86

New member
Abi sen şakamı yapıyorsun ya ne %20 zammı o zaman 80.000 olan araç 100.000 olur demek böyle bir şey mümkün değil hadi %10 desen neyse o dediğinin olması için ekonomik kriz olması gerekir ülkede

By_Cesar

Active member
Almayı düşündüğüm tek araçtı ama otomatik vites seceneğinin ilk etapta türkiye satışında yer almaması yeni şanzuman kullanılıyor olması (yaşanabilecek yeknik sorunlardan çekinmem ) ve 2014 ikinci yarısında türkiyede satışı gerçekleşecek olması nedeniyle tercihimi ben kiadan yana kullandım. Ama emin olun kianın yeni ceed ile yaşadığı değişimi peugeotta yeni 308 ile gerççekleştirecek. Eski aracım pug 206 idi bir peugeot sever olarak bomba bir araç geliyor diyebilirim ? hiç kimse marka düşkünlüğü yapmasın kianın yeni araçlarında yaptığı büyük atılımı peugeotta yeni 308 ile yapacak ?✌

iPhone 'den gönderildi. ;)

vlknylmz

New member
Yakından görme fırsatım oldu. Golf Kia tarzı benzetme gibi olmuş ama iyi olmuş :) Fiyatı 75 fln herhalde