rampa yukarı dizel araç devir alınarak vites attırılır, 2500 3000 3500 aracın motorunun elverişliliğine bağlı olarak hangi devir uygunsa , 1800 devirde araç gaz yemez vibrasyonda motora debriyaja şanzumana yığdığınız yükten dolayı oluşuriki vites arasından bahsediyorum. orneğin 2.vites'den 3 e cıkarken ortalama 1800 ile 2000 devire gelirken vites atıyorum.
benzinli araç kullanırken 3000 devirde vites arttırılması normal ama dizelde 1800 2000 devır arasında vıtes atıyorum
Yol bilgisayarının verdiği uyarı düz yolda geçerli , rampada değilyol bılgısayarına baktıgınızda 1800 2000 devırde vıtes ıstıyor bu normalmı pekı sizce ?
benim aracta sizinkiyle aynı maneul concept 2013 tam aynı dertten muzdariptim.ama şu bir gerçek aracımı sanki bugun almısım gibi oldu sıfır ses ayrıca ben şanzuman açılmışken birde baskı balata değişimide yaptırdım
dahada ıyı oldu
ayrıca fren konusunda yenı bır guncelleme gelmıs servıse bır ugrayıp onu yaptırın derım sagolsunlar onuda yaptılar.
vırajlarda kucuk bır cukura lastık gırse abs devreye gırerdı sımdı duzeldı hatta fren mesafesı performansı bıle gozle gorulur bır duzelme mevcut
benim aracta sizinkiyle aynı maneul concept 2013 tam aynı dertten muzdariptim.
yepyeni güncellememi var olan eski güncellememi nezaman gelmiş acaba gidip yaptırmak farz oldu ozaman![]()
çok sordum biliyorm ama meraktayım![]()
rampa yukarı dizel araç devir alınarak vites attırılır, 2500 3000 3500 aracın motorunun elverişliliğine bağlı olarak hangi devir uygunsa , 1800 devirde araç gaz yemez vibrasyonda motora debriyaja şanzumana yığdığınız yükten dolayı oluşur
yok vibrasyon falan değil. hatta memnunum frenlerden 26bin kmde olmasına ragmen, ama işte yolda bir tekerin icine düsecegi boyutta cukura denk gelirse absnin erken devreye girmesini herzaman olmasada yasadım 2-3 kereBerkan, fren sorunumu, yoksa vibrasyon mu?
Salihcim , otomatik ceedden bahsetmiyorum, düz vites dizel bir araç rampada 1800 devirde vites arttırılmaz bana göreErkan uyarıların için tşk. bu senin tahmin ettiğin ses değil. Mekanik ve kronik bir problem. Düz yoldada oluyor. Bu sorun için 3-4 adet benim aracın aynısını test ettim. Hepsinde yok. Ayrıca 1800 rpm de gaz yemez olayına katılmıyorum. Yiyor çünki. Bu araç benzinli değilki dizel ve tork gücü var. Benzinli gibi 2500-3000 rpmlerde kullanılmaz. Neyse konuyu en başa götürmeye gerek yok. Sorunun nedenini epeyce tartıştık çünki.
Salihcim , otomatik ceedden bahsetmiyorum, düz vites dizel bir araç rampada 1800 devirde vites arttırılmaz bana göre
seninleErkan bilmiyorum konuyu en başından beri okudun mu? Yokuş yukarı 1800 rpm de tabiki vites atılmaz. Ama 1800 rpm de mevcut viteste iken araç gider. Vites düşürmene gerek yok. @fenci Konunun başından beri iki farklı vibrasyon sorunu olduğu konuşuldu. İlki, Ufuk ve benim yaşadığım araç hızlanırken ön kaputtan gelen ve 1800-1900 rpm lerde başlayan vibrasyon sesiki , bu ses için hem yetkili srvise hemde özel servise gittim ve emin olmamakla beraber sorunun şanzuman kapaklarından kaynaklandığını öğrendim. Tesadüfen Erbek teki ustanın başınada gelmiş bu olay ve Rio markalı müşterinin aracında bu sorunu çözmüşler. Benim aracımda garanti bozulduğundanki şimdi garanti kapsamı için ÇElik motordan yardım isteyeceğim, o zaman yaptırtmayıp burada bunu paylaşmıştım. Bunun üzerine Ufuk gidip yaptırmış ve sorun çözüldü. Anladığım kadarı ile manuel şanzumanlarda bu tarz bir sıkıntı var ve kullandıkça piyasaya çıkacak. İkinci vibrasyon denen ses ise, aslında enjektör sesi. Bu ses içinde adı aklımda değil şimdi, forumdan bir bir arkadaşımız (aracını satılığa çıkardı şuan) önce yazılım ile çözdü. Kısa bir süre sonra tekrar ses çıkıncada, özel serviste 500-600 tl civarı harcayarak enjektör bakımı vs. yaptırdı. Sonradan ses tekrarladı. Bilmiyorum yeterince açık konuştummu? Ayrıca Diyelimki tatlı bir yokuş çıkıyorsun aracını 2500 rpmde 4, vitesten 5, vitese attın. Yeni devir kaça düşüyor. Yine 1800-2000 aralığına geliyor değil mi? O zaman araç gitmeyecek mi? Ufuğunda dedği gibi, 18 sene olmuş araç kullanıyorum. NErede nasıl vites değişecek sesinden anlıyorum artık. Kaldıki yetkili serviste ilk gittiğimde sizin gibi yorum yapmıştı. Bindirdim araca test ettik evet haklısın dedi hemen.![]()
Merhaba Arkadaşlar,
2013 Model yeni ceed aracımı severek kullanıyorum.
Fakat artık aracımı satma noktasına geldim.
Bunun sebebi 3 aydır aracımdan gelen vibrasyon sesini goturdugum iki yetkili servisde bulamadı.
Düz yolda giderken yada rampa yukarı çıkarken 1800 devir ve 2000 devir arasında aracın gazına biraz yüklendiğimde arabanın altından doğru bir vibrasyon sesi geliyor " rrrrrr " şeklinde ( komik ama aynen ses boyle) kia tekkar'ın servis şefi oğuşların servis şefi aracımla tecrübeye çıktı ve dedikleri aracı devirsiz kullanıyorsunuz bu ses ondan çözüm buymuşama bu aracı ben nerdeyse 2 senedır kullanıyorum ve hep aynı şekilde kullanıyorum daha önceden olmayan ses şimdi benim devirsiz kullanmamdan kaynaklanıyormuş
bu arada 22 senelık şöförüm
bildiğiniz derdime derman olacak bir servis varmıdır bu ses'den kurtulamazsam artık aracımı satmayı düşünüyorum.
derseniz ne alacaksın tabiki aynısını alacağım ama artık canıma tak etti.
yardımlarınızı rica ederim.
Saygılar,
Ben bugun bu konuyla alakali araci erbekte test ettirdim. Hatayi usta gordu. Once 2000-3000 rpm arasi kullanacaksin araci vs. desede ben bu durumun her arabada olmadigini vs. Anlatinca ikna oldu ve saolsun Yasinin araci ile teste ciktik ve onun aracinda olmadigini gorduk. Usta daha oncede kia rio ile alakali buna benzer bir sikinti oldugunu ve garantiden sanzumanin alt ust kapaklarini degistirerek sorunu astiklarini soyledi.
Aracinda bu sorun olupta garantisi olanlar erbekten ucretsiz bu islemi yaptirabilir.
Benim garanti olmadihindan bu isi biraz erteleyecegim. Sorun buysa degisim olmadan iscilikle hallederiz ve 400-500 civari+torna ucreti olur dendi.
Bilginize arkadaslar.
[MENTION=214]rayen[/MENTION] [MENTION=3]aLi[/MENTION] [MENTION=8]c@n[/MENTION]Merhaba Arkadaşlar,
Sorunum için Tekkar oto'da 3 ay oyalandım ve çözüm bulamadığım için Erbek otoya gittim.
Keşke daha önce gitmiş olsaydım !
Öncelikle aracımın periyodik bakımı yapıldı servise girdiğim ilk andan itibaren çok sıcak ve samimi bir şekilde beni karşılayan başta NurBanu hanım olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederim.,
Sonrasında Teknik Servis Şefi Halil Usta ile vibrasyon sorunum için tecrübeye çıktık salih beyin yazısını henüz gördüm ama dediğiniz gibi sorun şanzuman üst ve alt kapağı ve bağlantı elemanları garantiden değiştirildikten sonra tamamen çözüldü.
Artık ses yokve gercekten çok rahatladım.... aracımı tekrar sevmeye basladım
bunun dışında aracım servıs'de 2 gun kaldı erbek oto'da bulunan arkadaşlar ücretsiz ikame araç vererek 2 gün boyunca araçsız kalmamamıda sağladılar.
Hepsine tekrar teşekkurler,
İyiki varsınız.
Bundan sonra asla başka bir servise gitmem .......