Yeni Cee'd Plakalık Sökme Yardım

Lecher

New member
Arkadaşlar merhaba, yeni cee'dler de plakalıkları nasıl sökebilirim acaba araca zarar vermeden plakalığı söküp sadece plakayı takmak istiyorum araca bu konuda bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

serdar1457

New member
ben söktüm müdür dediğin gibi sadece silikonla yapıştırdım 1 yıldır bu şekilde kullanıyorum sorun yok

Lecher

New member
ben söktüm müdür dediğin gibi sadece silikonla yapıştırdım 1 yıldır bu şekilde kullanıyorum sorun yok
Hocam bende sökmek istiyorumda işte tam olarak nasıl sökecegimi bilmiyorum netten araştırdım tornavida sokup tırnakları kırın v.s diyorlar ama tam olarak anlamadım araca zarar vermekten korkuyorum :)

ibrakbulut

New member
Merhaba,

Plakalığınız satış yapan bayii'nin plakalığı mı yoksa özel bir plakalık mı yaptırılmış?
Eğer bayii'den veya bir yerin reklamını yapan plakalıklardansa, plakanın alt veya üst kısmı açılıp kapanabilir tırnaklar vardır. Biraz gerdirmeniz durumunda açılacaktır. Eğer açılmıyorsa, arada boşluk bırakarak çıkarmaya çalışınız. Plakayı çıkarttığınızda vida ile sabitlendiğini göreceksiniz. Plakalığı söküp, bulunduğu yeri yıkayıp kurulatıdıktan sonra plakayı takmanız kolay olacaktır. Fakat unutmamakta fayda var, eğer sağlam bir işçilik olmazsa plakanız düşebilir ve ilerde trafik şubede zorlu bir süreç bekliyor olabilir.

Saygılarımla

rayen

Super Moderator
Ynt: Yeni Cee'd Plakalık Sökme Yardım

Bir oto camcıya gidin plakalığı söker, plakayı da tampona yapıştırır. Biz Ankara'da bu işleme 5TL veriyoruz sizin orayı bilemem. :)
Ayrıca siyah çerçeveyi de arzu ederseniz tinerle silebilirsiniz.