Herakles
New member
İşte bu olmuş adaş. Plakalik iptali ve app plakada sart gibi gozukuyor![]()
Tsk plaka işi aklımda fakat bi ihtimal izmir plaka yapabilirim... O nedenle bekliyorumtebrikler çok başarılı olmuş. Ben bunlara ilave olarak kia logosunun çevresini de piano black dönmeyi deneyeceğim
Işlemler sökülerek yapılmadı... folyo kaplama işlemi yapıldı plasti dip değilGüzel olmuş ama merak ettim Folyo kaplama ile mi yapıldı bu işlem yoksa Plasti dip sıvı plastik kaplama ile mi ?
İnan aynalar çoook güzel ve spor gözüküyor eskisindenpanjur ve sis çerçeveleri tek kelimeyle muhteşem. Aynalar gövde rengi kalsaydı gizli bir farklılık yaratır daha güzel olurdu diye düşünüyorum
Tsk... Sırada yapacağım bir yay olayı kaldı bakalımTampon sökülmeden yapılmış olması ayrı bir güzel olmuş,umarım folyo özellikle nikelajların uçlarından kalkma yapmaz çünkü içeri dönülmesi çok uzun ömürlü olacaktır.Onlarca örnek gördüm genelde çıkan tek sıkıntı bu oluyor.Ahhhh bir zaman bulsam efsane şeyler yapacağım ama şimdilik hepsi fikir olarak kaldıBerkanın dediği gibi cam çerçeveleri ile birlikte hepsi beraber harika olacaktır ancak o parçaları kaplamata gerçekten zor.Çok güzel olmuş güle güle kullanın.
Şunu açıkça dürüst bir şekilde söyleyebilirim yay bu araç için yaptığım en güzel ve en iyi alışveriş oldu.Yayın zaten faydasını daha önceki araçlarımda tecrübe etmiştim biliyordum ancak bu araçta zaten yol tutuş performansı oldukça iyi Esp desteği üstüne birde yay çok keyif verdi.Elbette azda olsa konfor kaybı oluyor ama rahatsız edecek boyutata değil.Tsk... Sırada yapacağım bir yay olayı kaldı bakalım![]()
O sistem beni aşarAIR COLIVER deniyin durumunuz varsa sahane duruyor
sabır ve zaman herşeyin ilacıdır !!!
Evet Ali bey Eibach pro-kit kullanıyorum bu markadan asla şaşmam.Neticede piste girmeyeceğim için sertlik konusunda konforu bana göre en maksimum düzeyde tutan ve performansı tatmin eden Eibach oluyor.Yay bencede çok önemli hangi marka kullanıyorsunuz.. Eichbah mı?
O sistem zaten işin sonuAIR COLIVER deniyin durumunuz varsa sahane duruyor
sabır ve zaman herşeyin ilacıdır !!!