iPad mini'ye yükledim. Vitesin önünde küllüğün olduğu kısma emaneten koydum ama virajlarda falan yerinden oynamadı hiç. Bir de kaydırmaz pedlerle deneyeceğim, gerçi çok ihtiyacım yok ama bt üzerinden sesi paylaştırıp şarkı dinleyebilir ya da video izleyebilirim. Navi sesli yönlendirmeleri de yine hoparlörlerden alabiliyorum.Aracıma navigasyon aldım nasıl olmuş?
http://f1301.hizliresim.com/15/h/hzjlh.jpg
O şekilde taşır mı bilmiyorum. Gerçi iPad 312 gr. Nexus 7 de 340 gr. Ben öylesine koydum oraya. Camlar çok uygun değil bence, görüşü engelleyebilir cihaz.güzel olmuş
ama biraz aşağıda değil mi? ben de nexus 7 alıp böyle birşey yapmayı planlıyorum. havalandırma ızgaralarına cırt bant geçirip tabletin de arkasına aynı şekilde böylece sök tak yapabilirim diye düşünüyorum.
hayirli olsun güle güle kullanin fakat biraz aşağidami olmuş bana mi öyle geldi ?aracıma navigasyon aldım nasıl olmuş?
http://f1301.hizliresim.com/15/h/hzjlh.jpg
Mecburen öyle. Cam vantuzu vs yok, vites kolunun oraya koydum.hayirli olsun güle güle kullanin fakat biraz aşağidami olmuş bana mi öyle geldi ?
sabırsızlıkla bekliyoruz kaliteli bir ekran kullanışlı tam uyumlu bi cihaz çok satar bunları göz önünde bulundururlar umarımÇelik motor-Mar oto yeni Ceed için navigasyon ısını coZmeye çalışıyorlar bakalım kaç ay sürecek ...
Bizim araçta bu kadar uğraşmaya gerek yok bence. USB girişinin olduğu yere bir aparat olsa cuk diye oturur..camlar dediğin gibi görüntüyü engeller.
aslında araca kıyabilsem yapılabilir çok şey var da
daha yeni kıyamam henüz
örnek bir video ekleyeyim
Google Nexus 7 Car Mount, 2011 Ford Edge, My Ford Touch, @SoundmanCA @Ford - YouTube
Navigasyona ne gerek var ki? Şahsi görüşüm eski aracıma 1900TL verip taktırdığım navigasyonlu teyip hiç bir işime yaramadı bana göre gereksiz masraftan başka bir şey değil. Navigasyondan alasını yapan bir tablet alın çok daha fazla işinizi görmüş olur aslında
en yakin zamanda inşallah.çelik motor-mar oto yeni ceed için navigasyon ısını cozmeye çalışıyorlar bakalım kaç ay sürecek ...
En yakın zaman dasabırsızlıkla bekliyoruz kaliteli bir ekran kullanışlı tam uyumlu bi cihaz çok satar bunları göz önünde bulundururlar umarım
demekki jantlardan tanıdım zaten aracı plaka baktım senın araçalan arkadaş kadıköy fen bilimleri dershanesinde matematik hocasıöğle arasında falan modaya akmış demekki
![]()
Tecrübe ile sabittir diyosun yanibir şey çıkıp takılıyorsa mümkün değil ses gelmemesiBen kendim okadar titiz adamım ses sistemini yaptırırken kapıları kendim söktüm taktım yeni vidalar tutturma zımbırtılarını servisten alıp takmama rağmen hep bi çıtırdı geldi ki hiç bir servis tanımam benden daha düzgün onu yapabilecek
1 gece uğraştım
![]()