Yeni Cee'd Kafamdaki Soru İşaretleri

Cee'dillac

New member
ben aracımı teslim almadan serviste kabin altı ses izolasyonu yaptırdım boya,motor döşeme korumalarla beraber.
ses falan olmuyor hiç . tavsiye aderim bu uygulamayı. ayrıca klimadada 2 derece fark ettiriyormuş . asvalt ısısından koruduğundan dolayı . :cool:
Dolayısıyla üzerinde hankook lastiklerle kullanıyorsunuz ve şikayetçi değilsiniz?

06meto06

New member
evet bi şikayetim yok , test aracı biraz yol sesi alıyordu ama bu işlem yol sesini büyük ölçüde kesiyor.

bir.mann

New member
Arabadan soğumak üzereyim :D Bunu yapanlar fark edemedi mi acaba. Ne tarz bi sesten bahsediyoruz? Çok duyuluyor mu yoksa kulak kabartmanız gerekiyor mu? Sanki bi yerde böyle bi sıkıntıyla alakalı yazı okumuştum ve temizlenmesi için açıp silikonla geri yapıştırdığını falan yazmıştı.
Ceplere bir şey koyarsın da tıkırtı yapar ya. Ona benzer bir ses.
Cee'd'den soğuduysanız Citroen C4'ü incelemenizi tavsiye ediyorum..

bir.mann

New member
ben aracımı teslim almadan serviste kabin altı ses izolasyonu yaptırdım boya,motor döşeme korumalarla beraber.
ses falan olmuyor hiç . tavsiye aderim bu uygulamayı. ayrıca klimadada 2 derece fark ettiriyormuş . asvalt ısısından koruduğundan dolayı . :cool:
Kaça mal oldu?

06meto06

New member
1400+kdv den 1000 tl kdv dahile yaptırdım. ama cam filmi tam kaput ve çamurluk filmleride fiyata dahil :cool: