Yeni Araç İçin Fikirlerinizi Merak Ediyorum

dangercode

New member
Merhaba Arkadaşlar,
Pazartesi günü inşallah Okmeydanı Bayraktar Otomotivden 2013 model Ceed Concept Plus aracımı teslim alacağım.

Bu konu ile ilgili fikirlerinizi almak istiyorum. Aracı plakalı sıfır olarak alıyorum. 2013 sonunda kendi adlarına aldıkları araçların plakalarını çıkararak 2014 de devir yaparak satıyorlar. Cam filminide onlarda yaptırarak 62500 araç bedeli 250 TL cam filmi olmak üzere toplamda 62750 gibi bir fiyata bu aracı aldım. Ancak aklımda bazı sorular var.

- Mesela daha önce bu bayiden araç alıp sorun yaşayan varmı aranızda?
- Araç teslimi sırasında arçtaki elektrik aksamı vb kontrolleri yaparken nelere dikkat etmek gerekir.
- Plakalı sıfır araçlarda ne gibi sorunlar yaşanmakta. Böyle sorunlarla karşılaşan varmı aranızda?
- Boya kontrolünü nasıl ne şekilde yaptırmak gerekir nelere dikkat etmek gerekir. Değişeni yada boyalı parçası varmı diye.
- Plakalı sıfır araçlarda en fazla kilometre kac olmalıdır.
yada aklınıza gelen başka konular varmı?

Yoracağım sizi ancak ilk defa sıfır araç aldığımdan kafamda bazı soru işaretleri bulunuyor işte...

alperen091985

New member
kardes en fazla 5 km olmalı plakalıda olsa sıfır araca plaka takıpta gezmeye gitmemeliler 5 kmden fazla ise o arac sıfır olmaz

alperen091985

New member
kardes bide dikkat et tufaya getirmesinler bu zamanda kimseye güvenilmiyor o yuzden aracını gerekli kontrollerini yaptır sonra teslim al

dangercode

New member
Doğru söylüyorsun o yüzden zaten endişelerim

ceronimo1978

New member
Supheniz varsa araci komple kontrol ettirip expertiz raporu isteyin. Ileride basiniz agrimasin diye. Takip ettiyseniz farketmisdinizdir, araci sifir alip satmak isterken degiseni boyasi oldugunu anlayan , bazio madur arkadaslar konular acmisti. Dedim ya memlekette uc kagit almis yurumus. Saglamci olun derim

MuSTaNG

New member
Bayraktar sağlam bi bayiidir en az 3 4 tane araç aldık ve pazarlığın dibine vurduk hem ciddi indirimler yapıyor hemde müşteriyi sürekli arıyorlar memnunmusunuz değilmisiniz diye.. Ben anadolu yakasındayım ama servise bile oraya giderim bi şüpheniz olmasın ama içim rahat etsin derseniz bi expertiz yaptırabilirsiniz, araç zaten garantili elektrik aksamda falan sıkıntı olmazda olsa bile servis hemen çözebilir.. Plakadalı olmasının bi sıkıntısıda olmaz diye düşünüyorum plakayı takıyolar araba bayii de yatıyo ama belkide başka bayiiden satın alıp sürerek gelmişlerdir o yüzden km'ye çok takılmayın tahminen en fazla 20 civarındadır..

ceronimo1978

New member
Ilk proyu alurken bayraktara gidip expertiz yaptirmistim. Gayet guzel inceleme yapip yardimci olmuslardi.

dangercode

New member
Cok tesekkur ederim aciklamalariniz icimi rahatlatti :)

Sent from my SM-N9000Q using Tapatalk