Gaza nazik basın, ayrıca sıfır araç biraz fazla yakar , araba alıştırma dönemini geçtikten sonra biraz daha fazla yol yapacaktır, ayrıca avrupa yakasında oturuyorsunuz normaldir o trafikte yakması ve otomatik vites dizel rahatlığı konforu biraz yakıta yansıyacaktır tabimerhaba arkadaşlar ben yeni sıfır cedd sw aldım dızel otomatık yalnız bır depoyla 550 km ancak yapıyo cok yaktığını düşünüyorum normalde daha az yakması lazım degılmı bununn ılgılı bana yardımcı olursanız sevinirim
merhaba arkadaşlar ben yeni sıfır cedd sw aldım dızel otomatık yalnız bır depoyla 550 km ancak yapıyo cok yaktığını düşünüyorum normalde daha az yakması lazım degılmı bununn ılgılı bana yardımcı olursanız sevinirim
Benim ceedim dizel otm. bende bir depoyla tam 750 km gidiyorum enfazla 780 km ama önceki dizel otm. volkswagen marka aracımda ise bir depoyla 950-980 km falan gidiyordu. Bu ceedler neden fazla yakıyor?
valla ben mazot alinca depoyu fullerim ve bende ortalama temde 100-130 arasi hizda kullanirim arac daha yeni olduğu için motoru fazla zorlamak istemiyorumvalla ben manuelle okadar gidemiyorum( @ahmet_ugurlu ) enfazla 720 730 gördüm hep kasmadan kullanımla. Aldıgım litre hesabınada vurursam 6.1 - 6.3 hadi kabaca 6.5lt'yi katien gecmiyor.
750-780 güzel rakam bence gayet. Kaç litre alıyorsunuz mazotu + olarak salihin dedikleri gibi 128hp 1500 küsür kilo 17 jant ıvır zıvır otomatik vites arac icin fazla degil bence.