Whatsapp

alperky5054

New member
merhaba arkadaslar dıyorumkı whatspdan grup olustursak ve vhatspdan bıldıklerımızı paylassak nasıl olur ve kısa zamanda bı toplantı olustursalar ? Nasıl olur

GuneyOnur

New member
Cevap: Whatsupp

Bencede çok güzel olur.

aLi

Yönetim Ekibi

Forumun amaci ne o zaman?

rayen

Super Moderator
Whatsupp

Bilgi paylaşımı çok zor da ama bir buluşma ya da kişisel görüş alışverişi için uygun olabilir. Tabi bunun için iki kişi arasında telefon no alışverişi gereklidir. :)
İsteyenler kendi aralarında özel mesaj yoluyla bu eylemi gerçekleştirsinler.

alperky5054

New member

Forumun amacı bılgı paylasımı eyvallah ama kımısı yazamıyo gıremıyo whatspdan grup olusturdugmz zmn daha cabuk bılgı alısverısı olabılır yanı anında cvp verıleblkt maksatıyla bı dusunce bu sadece fıkır sundm

BerkayKRC

Moderator

Hatırlatmak isterim ki zamanında yusuf yapmıştı, sonra millette aşırı bir güven duygusu oluşmuştu :D sonrasında da teker teker herkese tokatı atmıştı :D

rayen

Super Moderator
Çoğu kişi Yusufu tanımaz. :D
Ayrıca forumda alışveriş yapmak kişilerin sorumluluğunda. Zamanında herkes bunu bilerek yaptı.

rayen

Super Moderator
Senden başkaları da var. ;)

rayen

Super Moderator
Şimdi kimsenin "ya bir whatsapp grubu bile kuramadık" dememesi için istekli olanları bir tesbit edelim.
Burada sadece bende istiyorum diyerek mesaj atın, telefon no vermeyin. Yeterli sayıya ulaştığımızda yeni bir konu açarak genel kuralları belirteceğim. Ama şimdiden bilmenizi isterim ki, oluşturulacak bu grup forumumuzu temsil etmeyecektir.

aLi

Yönetim Ekibi
Konuyu acan arkadasa muhalefet olmak acisindan yazmadim. Yanlis anlasilmasin.

Bulusmalarda,organizasyonlarda zaten gerek mail gerekse numarasi olanlar birbiri ile iletisime gecebiliyor.

Bilgi paylasimi olarak gordugum icin ondan cevap verdim.

khf

New member
Kahramanmaraş'ta 100 kişiden oluşan bir whatsap Grubu var. Burada sadece hangi yolda ne olup bitiyor (radar, kaza, tıkanıklık vs.) onun bilgisi paylaşılıyor.

Buradaki çoğunluk da İstanbul'da olduğundan, WhatsApp grubunun bunun gibi bir faydası olabilir.

Ayrıca hangi yolda radar uygulamasi var, onu

alperky5054

New member
Kahramanmaraş'ta 100 kişiden oluşan bir whatsap Grubu var. Burada sadece hangi yolda ne olup bitiyor (kaza, tıkanıklık vs.) onun bilgisi paylaşılıyor.

Buradaki çoğunluk da İstanbul'da olduğundan, WhatsApp grubunun bunun gibi bir faydası olabilir.
Guzel bı yontem yolun bılgısı felan cok gzl bısey

anemon

New member
Kahramanmaraş'ta 100 kişiden oluşan bir whatsap Grubu var. Burada sadece hangi yolda ne olup bitiyor (kaza, tıkanıklık vs.) onun bilgisi paylaşılıyor.

Haklısınız bu konuda, mantıklı bir düşünce ama şunu da düşünmek lazım yeri gelecek onlarca kişi muhabbet edecek ve gece gündüz sürekli uyarı verecek bu uygulama... sadece bilgi paylaşımı açısından çok iyi olur. burada çevirme var şurada kaza vs

ErkanKASIM

New member
whatsupı sadece organizasyonlarda ve buluşmalarda kullanabilirsiniz.. yada iki kişi arasında yazışma olarak kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.. çünkü büyük bir grup olduğunda whatsup yazışmalarıda çok olacağı için.. telefon devamlı uyarı vermeyecekmi.. ozaman grupta konuşmak istemeyenler işi gücü olanlar bundan rahatsızlık duymazmı... ve gruptan çıkar.. yanlışmı biliyorum.. başka püf noktaları varmı whatsupın

inimicus

New member
Grubu sessize alıp bildirimleri kapatma olanağı var: istemezsen bir sene boyunca gruptan gelen mesajlar rahatsız edemez. Dersaneye bağlı 4-5 grup var hiçbirinden mesaj uyarısı gelmiyor çünkü sessize aldım ;)

anemon

New member
Sessize almak çözüm degilki, isime yarayacak bilgiyi kacirabilirim.