ucuz ve orjinal yedek parça

olmeca

New member
merhabalar aranıza 2010 model sw ceed cool alarak katıldım iyimi ettik kötümü ettik zamanla görecegiz cünkü ben bu aracla havaalanına yolcu transferi yaparak evimi gecindireceğim neyse benim sizden ricam uygun fiyata orjinal yedek parca bulabilecegim bi kac yerin telefonunu yazarmısınız arac her ne kadar garantide olsa su ana 65000 km de haziran veya temmuz ayında tahminim 150000 km dolar. simdiden istiyorum cunku ben fethiyedeyim burda bu aracın parcalarını bulmak hemen hemen imkansız
şimdiden hepinize tesekkurler

J

Josefsalvatini

Guest
Ynt: ucuz ve orjinal yedek parça

oncelıkle hayırlı olsun

yurur aksam ve motor hyundai kia ortak dolayısı ile ararken hyundai i30 olarak bakarsanız daha rahat bulursunuz

mevcut sıteler http://www.otostart.com/

hayırlı olsun güle güle kullan...

olmeca

New member

severek aldıgım 2010 ceed sw cool ile ilgili ilk hayal kırıklıgını yaşadım söyleki; aracı aldıgımda jant kapaklarının bir tanesi eksikti dun servise tel actım fethiye servisi plastik jant kapagının tanesine 120 tl istediler çelik jantların takımı bile 500 tl ye satılırken plastk jant kapagına 120 tl istemek biraz abest bunu soyledigimde yapacak bişeyi olmadıgını fiyatın bu oldugunu soyledi şimdi kara kara dusunuyorum bu aracı yedek parca fiyatlarını

J

Josefsalvatini

Guest

Çıkma olarak cok mevcut malesef bütün servislerde kapak jant pahalı

amorusso

New member

gecen sene vw model kapak taktim kislik celik jantlara, 40 liraya 4 tanesini aldim :)

J

Josefsalvatini

Guest

Bence orjinal almak yerine 4 tane başka almak daha mantıklı

olmeca

New member

zaten bende oyle yapacagım 35 liraya 4 tane alacagım benim demek istediğim sey bu fiyatı bile istemek bile ayıp diğer parcalardan ve servis ucretlerinden şimdiden tırstım valla

c@n

Super Moderator

Özgür bey, her markanın ORJİNAL YEDEK PARÇASI pahalıdır bu durum sadece KIA ya mahsus bir durum değil...... Mesela bir adet jantı 650 tl ye veriyorlar servislerde, takmı 2600 tl... O paraya dışarda jant lastik takımı alıp üstüne cebinize parada kalıp... Her marka için bu böyledir.....