Srhn
New member
Yaklaşık 3-4 aydır kabarcıklar nedeyli değiştirmek istediğim torpido 2 kez servise gidip değiştirilmeden gönderildi ve değiştirdik diyip kandırmaya çalışan servis yetkilileri insanları kandırmaktan ne çıkarları var acaba çok merak ediorum ilk değişimde sıfır aractan söküp taktıklerını söyledıler sadece güldüm ıkınci kez ıcın tekrar gonderdım malzeme geldı dediler görmeye gittim göstermediler deıstırdık dedıler çıkan parçayı gostermediler sonunda çelik motorla yaptıgım telefon gorusmesınde daha torpidonun siparısını aracı goturdugum gun 24.12.2012 tarihinde verdıklerını ogrendım uzun süren bekleyiş ve yalan dolandan sonra 28.12.2012 tarihinden itibaren zorda olsa değiştirmeyi başardım inşallah yine aynı sorunla karşılaşmam şuan aracım ilk günkü gibi oldu kokusu bile değişti mutlu sona ulaştım artık
benim en çok zoruma giden kandırılmak oldu hemde göz göre göre hergun bındıgı aracın torpıdosnu kım tanımazkı böyle bı mantık yok keske dürüst olsalardı gelmediği söyleselerdi beklemek zoruma gitmezdı bide değişmeyen parça için fatura kesilmeside ayrı bi soru çıkarları neydi çok merak ediorum...
Saygılar CCTR...
Saygılar CCTR...