berkan1981
New member
Bugun aracin sunroffunu kapatmak istedigimde aracin sunroffu kapanmadi konuyla bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim
sabır ve zaman herşeyin ilacıdır !!!
1.si elle nasıl kapattın şaşırdım 2.si neden garanti kapsamına girmesin ki tabii ki girmesi lazım.O girmez bu girmez diye diye adamların artık neyi kapsama aldıklarını bende sorgulamaya başladım.Bence %100 kapsam içine girer onu düşünme bile bence. Geçmiş olsun valla çok üzüldümMecbur elle kapattik sunroof garanti kapsamindami acaba
Serkancim bi arkadasim sagdan bende soldan iterek kapattik umarim can sikici bir durum olusmaz1.si elle nasıl kapattın şaşırdım 2.si neden garanti kapsamına girmesin ki tabii ki girmesi lazım.O girmez bu girmez diye diye adamların artık neyi kapsama aldıklarını bende sorgulamaya başladım.Bence %100 kapsam içine girer onu düşünme bile bence. Geçmiş olsun valla çok üzüldümBüyük bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.
Serkancim bi arkadasim sagdan bende soldan iterek kapattik umarim can sikici bir durum olusmaz
Kapatmadan servise götürsen iyi olurdu ama ters bir zamana denk gelmiş en azından görürlerdi,tutup siz nasıl kapattınız,zorla kapatmışsınız gibi saçma sapan bir muhabbet yapmasınlarda.İnşallah Burak bey'in dediği gibi basit bir sıkıntıdır.
Can ne aciliyor ne kapaniyor bende anlamadim servise gidince acilmiyor diyicemBerkan gecmis olsun.. muhtemelen garantiye girer zaten... Ama el ike kapattigini soyleme..
Servise giderken ac sunroof u... Kapanmiyorsa hic zorlamadan acik olarak gitki isin saglam olsun...
TeamPASAOGLU
Oyle yap o zaman... Zaten acilmiyorsa sorun var denektir.. her turlu garantiye girecektir...Can ne aciliyor ne kapaniyor bende anlamadim servise gidince acilmiyor diyicem
Tesekkurler can.Oyle yap o zaman... Zaten acilmiyorsa sorun var denektir.. her turlu garantiye girecektir...
TeamPASAOGLU
Sagol fatihcim yarin hersey belli olucakDostum yukarıda arkadaşın dediği gibi %90 raydaki yağ bittiği için tozlanma durumundan kaynaklı. Aynısı benim başıma da geldi. İnşaallah sıkıntılı bi durum yok yani
[MENTION=1207]berkan1981[/MENTION]