Stop ettigimde gelen mazot kokusu

udonmez

New member
Arkadaslar arabayi stop ettigimde ve kapiyi actigimda mazot kukusu geliyor. Sizlerde de bu durum var mi? Sebebi ne olabilir?
Tesekkurler.

rasimo

New member
merhaba...ewet aynı problem 3 aydır bende de var. ilk marşta sanki yanmıyan mozot egzost tan geliyor.keskin bi koku oluşuyor.araba ısınınca koku ortadan kayboluyor.mazotu değiştirmem aynı yerden alırım.aracı genelde yüksek devirlerde kullanırım.çözemedim yıllık bakımına götürücem servise baktırtıcam haberleşiriz.

ozburan

New member
aynı sıkıntı benim araçta da var ama ben servisle görüştüm benim aracım 87000 km de 90000 yıllık bakımı varmış bakım yaklaştığı için gelirmiş bide 90000 km ağır bakımmış bana söylenen bunlar sizinle paylaşmak istedim

Berkan

New member
merhaba...ewet aynı problem 3 aydır bende de var. ilk marşta sanki yanmıyan mozot egzost tan geliyor.keskin bi koku oluşuyor.araba ısınınca koku ortadan kayboluyor.mazotu değiştirmem aynı yerden alırım.aracı genelde yüksek devirlerde kullanırım.çözemedim yıllık bakımına götürücem servise baktırtıcam haberleşiriz.
kış periyodunda araba soğuksa ısınana kadar/yada rölanti olması gereken yere inene kadar. hem dumanlı hem rölantisi yüksek(jikle mantıgı) calısıcagı için normal bişey.benzinli bir aracın arkasında durun buram buram alırsınız cig kokusunu sogukken ilk marşda dizelde aynı.

+ km ye baglı olarak katalizörde biraz doluysa yapması gayet normal

magule

New member
Merhaba;
Bugun mozat aldim eve geldim. 2-3 saat sonra araca bindim icerde bi mazot kokusu. Asiri degil ama rahatsiz edici bi koku. Arac 27.000 km de simdiye kadar hic olmamisti boyle bi sey.
Bende takintilitiyimdir biraz. Bugun araca bindikce sanki hala kokuyo gibi geliyo.

Varmi boyle bi durumla karsilasan.??