Slmm !

Ömürlü

New member
Merhaba arkadaslar ben özge bi konuda kafam epey karısık bana yrdımcı olursanız sevınırım:confused: 2012 opel astram vrdı yenı sattım cok yakıt harcamasından dolayı bas edemedim :( smdı ıse kıa ceed düşünüyorum consept plus dizel otomatik fakat kararsızım bu konuda düşüncelerinizi bekliyorum ?

josefsalvatini

Yasaklı Üye
Ynt: Slmm !

Hoşgeldiniz

Astra benzinli mi dizel miydi

Hangi şehirde ve nasıl bir trafikte kullanacaksınız araci

c@n

Super Moderator
Hoşgeldiniz... Kayifli ve aktif forumlar...

Astra güzel araba, ama anladığım kadarı ile benzinliydi aracınız... Eğer Astra nızdan memnunsaydınız bence Ceed den daha da memnun kalırsınız....

hoşgeldiniz keyifli forumlar

CAN'a katılıyorum ceed den çok memnun kalacağınız düşüncesindeyim.

Hasan

New member
ben ceed dn önce astra almayı düşünüyordum açıkçası, aynı segment olmasına rağmen dar geldi bana içi. sonra ceed e bi bindim, yayla yayla :)

Srhn

New member
donanım fiyat motor bakımından ceed astradan önde bnde ceedle tanısmadan önce astra almayı dusunenlerdendim ama ceedi görünce astradan soğudum resmen :D

gejder

New member

Hosgeldiniz Cee'd her konuda sizi memnun edecektir cok seveceginizden emin olabilirsiniz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tugia

New member
Öncelikle hoşgeldiniz.. keyifli ve aktif forumlar..

Cee'd ile ilgili merak ettiğiniz herşeyi "2012 ceed concept plus at aracı test ediyorum" konu başlığını incelerseniz bulabilirsiniz. Yusuf Bey'in test ettiği araçla ilgili değerli ve objektif yorumları karar aşamasında size çok yardımcı olacaktır.

Ancak Kia satış danışmanı olarak benim şahsi görüşüm şu; çalıştığım şirket bünyesinde Opel bayiliğide var. Dün 2012 Astra Sport dizel test aracını kullanam fırsatım oldu. 1.3 95 hp bu araç için çok zayıf kalıyor. donanım iyi fakat kullanım rahatlığı ferahlıkta çok geride ceed'e göre. Yakıt ile ilgili e test aracımız 1.500 km civarında, sürekli soğuk motor ile harekete başlıyor, kısa mesafe kullanılıyor ve test amaçlı oduğundan gaza yüklenme, ani fren gibi durumlardan dolayı tüketim değerleri gerçeği çok yansıtmıyor. Şu an yol bilgi ekranında 9,4-10 lt. gibi değerler görüyoruz bahsettiğim şartlardaki kullanımda.

Ömürlü

New member
Cok tesekkur ederım hosbulduk :) 1.4 T.benzin otomatıktı aslında opeel artık kendi kalitesini düşürdüğüne inanıyorum bazı sorunlar yasadım örnek veriyim aldıgım ilk hafta klima borusunda bi delik oldugunu yanlıs ıslem oldgunu ögrendım fabrıka hatası dendi bu skntılarda dogal olaraak soğuttu:( istanbulda kullanıcam yeni ceed hosuma gdiyor bıde düşündüğüm bi secenek 3008 var dizel otomatık allure paket ondanda fiyat aldım bugun 67.500 gbı bı fiyata ındırebıldım ssmdı karar vermek kaldı bilmiyorum bu arada araba fiyatları inanılmaz yüksek yeni araba alıcakların Allah yardımcısı olsun

josefsalvatini

Yasaklı Üye

Kesinlikle tüketim ve konfor olarak sizi mutlu edecektir kia fiyat avantajı da çabası
3008 i test edin o şanzıman ile çok kötü bence

Ömürlü

New member
Tabiki fiyat acısından baya bi avantaj iç tasarımınıda cok hosuma gitti ceed'in

peugeot benim fikrim uzak durmaktan yana ben bir türlü yeni nesil peugeotlara ısınadım

yekte

New member
Öncelikle hoş geldiniz,Ceed gerçekten çok güzel bir araç, anladığım kadarıyla otomatik düşünüyorsunuz,Ceed alırmısınız almazmısınız bilmiyorum ama,
3008 6R'dan uzak dur derim, bu aracı eski şirketimde 1 yıl kadar kullandım,Sizde test etme fırsatı buldunuzmu bilmiyorum ama araba 4. vitese kadar
bildiğiniz selam vere vere vites değiştiriyor,buda insanı acayip rahatsız ediyor! Bir ikincisi araç kullanma sitilinizi bilmiyorum ancak ben kullanırken
arabanın virajlarda esp lambası sönmüyordu diyebilirim ,Üçüncüsü ise otobanlar gibi hızlı yollarda 150'den sonra araba çok korkutuyor.Tüketim konusunda başarılı diyebilirim
bizim şirketteki aracın ortalaması 6-6,5 lt civarındaydı. Sınıfları ayrı ama hacim olarak sizin için yeterli ise ceed derim, hatta ceed sportyvagonuda değerlendirebilirsin..

Ömürlü

New member
Tesekkur ederım,ceed acıkcası bayan arabası ıcın daha uygun yane benım kullanmam acısından rahat ,3008 merakım oldugu ıcın ıstıyordum yoksa buyuk araba düşünmüyorum ailemle birlikte kullancak olsam inanılmaz iyi bir seçenek ceed sw

Ömürlü

New member
Ayrıca sölemeyi unuttum yakıt tüketimi 3008 'in sehır ıcı 5.2 lt sehır dısı 4.7 lt

yekte

New member
Ayrıca sölemeyi unuttum yakıt tüketimi 3008 'in sehır ıcı 5.2 lt sehır dısı 4.7 lt
Sizin bahsettiğiniz değerler fabrika değerleri, benim söylediklerim ise normal Şehir içi+dışı karma kullanırken aracın yol bilgisayarından okuduğum değerlerdi, tabi siz daha sakin kullanırsanız bahsettiğiniz değerlere biraz daha yaklaşılabilir