2.elde düşük kilometrede çok fazla ceed var. f/p açısından bu kadar fazla tutulan arac neden kısa zamanda satılmak isteniyor. Kia olduğu için mi ?
Aslında satılık olan ceed'ler genelde otomatik vites, düz vites olupta düşük km araç bulmak zor. Mesela Ankara ve çevresinde (Kayseri hariç) 1 tane bile Manuel, concept plus yoktu.
Türkiye geneli Manuel satanların neredeyse tamamı paraya ihtiyacı olduğunu öne sürüyordu. Sadece Antalya'da sirus gri bir araç vardı 17000 km 'de. Neden satıyorsunuz dedim,sıkıldım , ben
15-20000 biner satarım dedi.
Birde diğer markaların ilanlarını kıyaslamak lazım, mesela en çok tutulan markaların araçlarına ait düşük km'li ilanlara rastlamak mümkün.
sonuçta kia'yı binicisi alır ve kolay kolay vazgeçemez, 2009 yılından beri Kia kullanıyorum, ne binerken ne de 2.el satışta herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Markayı hiç kafanıza takmayın , biraz Kia ve hyundai markalarını takip edin, yurtdışında kia markasına olan algıyı araştırın.
mesela Kia ceed ve sportage'ler ile oynanan rugby maçını izleyin
Kia, Hyundai küçük bir otomotiv üreticisi değil. Bkz. Hyundai genesis'in son reklamı.Adamlar aşmış