Merhaba arkadslar
2011 model ceedim var garanti kapsaminda hala 2 senem var bitmesine
3 yildir gidiyorum servise... son ikisine gitmesem ne olur acaba
servis fiyatları fazla olduğu için öğrenmek istedim gitmek gerekir mi gerekmez mi diyesorduğun sorunun konu ile ne alakası var. anlayamadım ki?
570 cok nerde yaptirdin. Ben 15000 bakimini 410a yaptirdimVala 2014 aracim benim 15bn bakimina 570 lira bayildik ve bidaha gitmixm hele bi garantiden cikartsinlar
valla doğru diyosun ben son balataları acil değişmesi gerektiğinden serviste değiştirmiştim 400tl ye yakın tuttu yazık günah özel servis bulmak lazım.Örnek vermek gerekirse aracım 60.000Km de ve her 15.000Km be ön balatalar her 30.000Km arka balatalar bitmekte şimdiye kadar hepsini de iyi güvendiğim des sanayi sitesinde frencim var orada yaptırdım Hi-Q marka kore üretimi fren balataları, daha dün komple değiştirdim;
Ön balatalar 60TL
Arka balatalar 50TL
4 Disk taşlandı kaliper körükleri temizlendi baştan aşağıya diskler temizlendi ve işçilik 120TL
Toplamda 230TL bana ne olur usta dediğimde 200TL
Servis sadece ön 190 arka 180 işçilik 50 vs. uzar gider, şimdi orjinal balata gibi olmaz diyenler olacaktır bana ikisi de 15.000Km gidiyor fark etmiyor yani o yüzden boşuna serviste kazık yemeyin derim ben...
Servis kazanacağına küçük esnaf kazansın![]()
hocam benim de 90bine geliyor araç da bakım tablosundaki herşeyi yaptırdın mı?arkadaşlar benim aracım 2012 90.000 oldu ağır bakımı servis 1.100_ 1200 gibi tutar dendi fakat dışarda özel bir serviste yaptırdım tüm samimiyetimle söylüyorum verdiğim ücret 320 tl ye yaptırdım
460 da bana dedi çakallarvalla doğru diyosun ben son balataları acil değişmesi gerektiğinden serviste değiştirmiştim 400tl ye yakın tuttu yazık günah özel servis bulmak lazım.
Vala 2014 aracim benim 15bn bakimina 570 lira bayildik ve bidaha gitmixm hele bi garantiden cikartsinlar
ben bekledim başında 1 saat te bitirdiler şansıma işim çabuk bittiSedat arkadaş, Gebzede bakım nerede yaptırabilirz?
Ne kadar sürüyor?
Aracı bırakıp gitmeden beklesek 1 saat civarında tamamlanabilir mi?