Selamlar..

ghostiki

New member
Bir kaç gün evvel 2 senedir beraber olduğum Mitsubishi Colt'umu sattım..Ve araç arayışına girdim..

Colt um dan çok memnundum yalnız bagajı çok küçüktü ve benzinli olduğundna ş.için de km de 40 - 45 kuruş yakıyordu ama son derece seri ve Sorunsuz bi araçtı..

Şu anda 32- 33 bin lira bütçem var ve dizel Ceed bakıyorum; km si 70 bini geçmemiş; yetkili servis bakımlı ;yedek anahtarı - kitapçığı olan ancak ufak tefek KAPORTA kaynaklı hasarları olabilir....illa hiç kazasız olacak diye bi şartım yok.....

tavsiyelerinizi -yardımlarınızı bekliyorum.. Bu arada Dizel Ceedler gerçekten sorunsuz-sağlam araçlarmıdır? elektrik aksamı-klima - şanzıman-motor oalrak sahibini üzer mi?yoksa rutin bakımları dışında sıkıntısız mı??

serkanuludag

New member
selam kardeşim

kia genel olarak sıkıntısz bir araç. bende Honda ve Ford dan sonra biraz olsun tereddüt etmedim değil.
5 Aydır Pro ceed kullanıyorum ve her gecen gün daha çok keyif alıyorum hatta ufak ufak oynamalara da başladım aracın üstünde. (normalde hayatta orijinalliğini bozmam aracın)

dizel araçları genelde seri ve sorunsuz. iki arkadaşımda benden sodnra kia aldılar ceed modelinden ikiside memnun. 2. el almalarına ragmen sıkıntı çıkmadı....