Sonunda enjektör şakırdaması bana arabayı sattırıyor.. Arkadaşlar Kia servisler gerçekten sıfır müsteri memnuniyeti ile calısıyorlar, 5 sene garanti hikaye.. simdi de zincieden ses gelmeye başladı, 110 binde normalde garantiden degişmeliler, yok rulmandan yok yok surdan burdan deyip topu taca atıyorlar, bence genel merkezden hepsine "topu taca atma talimatı verilmiş"
Nasıl olsa reklamlarda 5 sene garanti deyip sıfır araç satma potansiyellerini yukseltıyorlar, ama arac bir arıza yapsın.. o girmez bu girmez, bu motorların hepsi boyle.. at topu taca.. şu şakırdama sesi ile en az 1 senedir ugrasıyorum, enjektor memelerini degiştirip benden 1000 tl aldılar, şakırdama aynen devam.. enjektorlerin 4 unu de piyasadan 0 alıp degiştireyim diye dusundum, onu da sordum ustaya.. %100 sorun cozulurmu dedim, garanti veremem diyor.. 4 enjektör 2800 tl (yetkili serviste tanesi 1800). 3 TLye yakın vereceksin ama çözulurmu garantisi yok...Ben de satıyorum aracı.. kurtulucam Kia' dan bir daha yanından geçmem..