s.a...2011 kia ceed premium almayı düşünüyorum.

fizikci

New member
arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 2011 kia ceed premium almayı düşünüyorum.araç,28 bin kmde.kullanan ve ya araç hakkında bilgisi olanların yardım etmesini rica ediyorum.Bir sorum olucak : araç otomatik 4 vites. bu sıkıntı olmaz mı
? otomatiğin 4 vites olması. tşklr.iyi akşamlar..

rayen

Super Moderator
Öncelikle bir hatayı düzeltelim, 2011 modellerde premium versiyon yok. Premiumlar 2012'de çıktı 6 ileri otomatik şanzuman. Eski kasa Cee'dlerde cool, motion ve concept versiyonlar var. Öncelikle aracınızın hangi versiyona girdiğini öğrenmelisiniz çünkü, donanım özellikleri değiştiği için fiyat da değişiyor. 4 ileri tam otomatik şanzumanla herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Hatta uzun yıllardır güvenirliği kanıtlanmıştır. Diğer şanzumanlara göre bir miktar fazla yakar. (tabi kullanış tarzınıza bağlı olarak.) Fabrika değeri şehir içi 100 km'de 7.2'dir. Siz dikkatli bir kullanımla bunu 8-8.5 aralığında tutabilirsiniz. Bu bahsettiğim yazlık değerlerdir. Kışın 9-9.5 aralığına çıkabilirsiniz.

Emre Akçay

New member
Önce bi kendinizi tanıtsaydınız da adet yerini bulsaydı.

rayen

Super Moderator
Rasim abiiii burdasııınnn :p
Ben ayrılmadım ki zaten. Ben sadece Çelik motor borazanlığı yapmayacağım, mesai yapar gibi 7/24 burada olmayacağım dedim. Keyfe keder aklıma takılınca girerim. işin gerçeği de bu tarzda buraya takılırsam zaman içerisinde unutur giderim. :D
Soruyu soran arkadaş da yeni ya, muhtemelen cevabı alacak buraya uğramayacak ya, ben yine de yanlış birşey yapmasın diye öneride bulundum. Hatta reklama girmesin diye kendi aracımla karşılaştırması için özelden mesaj bile attım. Artık bilgiyi alır gider mi? yoksa burası iyiymiş takılayım mı? der kendisi bilir. :D
Artık takip mesafesi yok ya biz tıkılarız, ya da bize tıkılarlar. :D Nerde tabii ki internette. Gerçek hayatta takip mesafesini koruyoruz. :D