Rusça Bilen teknik tercüman lazım

Arakadaşlar

Rusça bilen teknik tercüman lazım

3500-4000 sayfa kadar teknik dökümanı Rusçaya çevirebilecek yetki belgeli tanıdığınız varmı?

bilmem kelime sayısını

okadar a4 sayfaya kaç kelime sığar
tablolar vs. var kelime olarak bilemem elinde sertifikası olan bu işi yapabilecek biri varsa konuşulur gelir dökümanları görür

amorusso

New member
haber saldim, zor biraz ama teknik bilgiden cekiniyorlar

basarm

New member
Teknik bilgi ne üzerine hangi alanda, bilmiyorum değşiyormu ama arkadaşım var ona yazdım olumlu cevap gelirse size numarasını gönderirim özelden.

HALİT

New member
Ben size yardimci olurum .
Ben kendim özel şirkette yurtdişi satiş müdürü olarak çalişiyorum.ahiska türküyüm ,ruscayi ana dilim gibi biliyorum.benim zamanim yok ama size yardimci ola bilecek birilerini bula bilirim.
Cep numaram:05336554822

Ben size yardimci olurum .
Ben kendim özel şirkette yurtdişi satiş müdürü olarak çalişiyorum.ahiska türküyüm ,ruscayi ana dilim gibi biliyorum.benim zamanim yok ama size yardimci ola bilecek birilerini bula bilirim.
Cep numaram:05336554822
sizi mutlaka arayacağım...

bmx

New member
Bizde Rusya ile çalışan Turizm firmasıyız teknik tercüman bulmak zordur.biz genelde bu konuda RUTİD'den destek alıyoruz.web sitesi Rusya Federasyonu ile Trkiye ve Dostluk Dernei
Bizim Moskova'da ofisimiz var.Eğer burdan işinizi halledemezseniz ordada sordurabilirim.
ordan buraya burdan oraya evrak benzeri yolcu yanı bir şey göndermeniz gerekirsede yardımcı olabilirim.

Bizde Rusya ile çalışan Turizm firmasıyız teknik tercüman bulmak zordur.biz genelde bu konuda RUTİD'den destek alıyoruz.web sitesi Rusya Federasyonu ile Trkiye ve Dostluk Dernei
Bizim Moskova'da ofisimiz var.Eğer burdan işinizi halledemezseniz ordada sordurabilirim.
ordan buraya burdan oraya evrak benzeri yolcu yanı bir şey göndermeniz gerekirsede yardımcı olabilirim.
teşekkür ederim