Pro_Ceed Donanım Farklılıkları

Bugra

New member
Selamlar herkese,

Forumda aradım ama ayrıntılı olarak bulamadım. İkinci el (makyajsız kasa) dizel pro_ceed alma niyetim var halen araç ile ilgili bilgi edinme aşamasındayım, aracın donanım seçenekleri arasındaki farkları tam olarak görebileceğim bir kaynak mevcut mu?

Örneğin sahibinden.com sitesindeki ilanlara bakınca Cool, Cool Plus, Concept, Concept Plus, Motion, LX, EX seçenekleri var. Bu donanım paketleri arasındaki farkları öğrenmek istiyorum. İlan sitelerinde araç özellikleri için verilen bilgilere güven olmuyor genelde, bilip bilmeden işaretleyen çok kullanıcı var malesef.

Araç eski kasa olduğundan Kia'nın sitesinde bulamadım ama elinde bu araç için donanım ve opsiyon listesi (araç föyü) olan varsa en güzeli o olur. Makyajlı kasanın föyü burada var örneğin: http://kia.com.tr/foy-ve-brosurler/kia-pro_ceed-arac-foyu.pdf

Aslında forumda bu tür kullanma klavuzları, servis klavuzları, tanıtım katalogları, araç opsiyon donanım listeleri gibi PDF dosyalarından oluşan bir arşiv yapılsa, benim gibi arayanlar için çok daha faydalı olur düşüncesindeyim. Özellikle servis klavuzları DIY proje yapanlar için bulunmaz nimet.

ali gürbüz

New member
Makyajsiz kasada 2010 ve 2011 modellerde sadece otomatik vites ve duz vites secenegi var .
Otomatik viteste arti olarak hiz sabitleyici var..
2010 larin bazilarinda deri direksiyon vites topuzu el freni , sis fari yok
2010 oncesi ise komple torpido gostergeler ve direksiyon degisik tavsiye etmem.
Hepsinde abs ebd ve 6 hava yastigi mevcut.
Esp yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

ali gürbüz

New member
Bide 2010 larda bazilarinda orj celik jant yok

Bugra

New member
Cevap için teşekkürler. Ben 2011 model Dizel Manuel Vites araçlara bakıyorum. Bahsettiğim araç için donanım hep aynı anladığım kadarıyla.

Bu araç için ESP ve Cruise Control hiç bir modelde yok mu?

ali gürbüz

New member
Makyajlida esp var. Consept modelde sunroof esp cc hepsi var.
Dedigim gbi makyajsiz kasada oyle cok farklilik yok.