berkaypro
New member
Slm arkadaslar.. ben aranıza bugun katıldım daha caylagım yanı
.. 2010 model focus sahıbıyım fakat arabamı satmayı dusunuyorum hatta satmak uzereyımde dıyebılırım. 1.6 tdci 90 beygır olanlardan sedan benm arabamam . delı gıbı araba bakıyorum su sıralar
dun aksm daha oncede bakmıs oldugum ( gecen sene fakat malı ımkanlar nedenıyle yalan oldu ) ceed aklıma gırdı bırden . dun aksam kia bayısıne gıttım show roomdakı pro ceed benı cekıyodu kendıne resmen
.. arac ıcn fıyatta aldm 42 buck bosuna 115 beygır dızel yani manuel alıcam 49 gbii bi fiyatta 128 lık manuel dızele fiyat geldı . 49 luk butceyı asırı sarsar gıbı suan ıcın ama esp sart olsun ıstıorm . ilk defa bi kore arabası bakıyorum cıddı cıddı kıa bakısım kotu dııl son zamanlarda cok ıyı rant saglamıs bı araba ama focusta gecmısı olan bı arac . yani sizden beklentım focustan sonra pro ceed ın nasıl bı ızlenım bırakıcagı bende forumlarda olsun burdakı yorumlar olsn genel olarak suspansıyon sesı harıc pek bı skıntı yok herelde . bide servıslerı ıcn cok ıyı dııl dıolar atmıs olmıyım ole duydum dıyım ben . Sole bi dipnotta gecıym arabayı alıp yıllarca bınmek ıstıyorum ortak kullancam arabayı babamla o yuzden tatmın onuda tatmın etmem lazım ncaptan 5 yıldız var bıldgım kadarıyla . onun harıcnde arkadsmda var soledgıne gore 180 civarı gıderken arabanın ıcınde fırtına kopuoms yanı oda bıraz urperttı benı :S . sekıl olarak arkası yanı ınanılmaz tek dezavantajı bence on kısmının stock olması yanı coupe bı arabada bence 4 kapılardan farklı olmalydı dıe dusunuorm . cok uzun oldu sanırm cevaplarınızı beklıyorum sımdıden tesekkur ederım ... bu arada yarın test surusune gıdıcem otomatık dızel varmıs ama manuelde varsa surersn dedıler umarım memnun kalırım ....