Pro ceed ..

berkaypro

New member
Slm arkadaslar.. ben aranıza bugun katıldım daha caylagım yanı :D .. 2010 model focus sahıbıyım fakat arabamı satmayı dusunuyorum hatta satmak uzereyımde dıyebılırım. 1.6 tdci 90 beygır olanlardan sedan benm arabamam . delı gıbı araba bakıyorum su sıralar :D dun aksm daha oncede bakmıs oldugum ( gecen sene fakat malı ımkanlar nedenıyle yalan oldu ) ceed aklıma gırdı bırden . dun aksam kia bayısıne gıttım show roomdakı pro ceed benı cekıyodu kendıne resmen :D .. arac ıcn fıyatta aldm 42 buck bosuna 115 beygır dızel yani manuel alıcam 49 gbii bi fiyatta 128 lık manuel dızele fiyat geldı . 49 luk butceyı asırı sarsar gıbı suan ıcın ama esp sart olsun ıstıorm . ilk defa bi kore arabası bakıyorum cıddı cıddı kıa bakısım kotu dııl son zamanlarda cok ıyı rant saglamıs bı araba ama focusta gecmısı olan bı arac . yani sizden beklentım focustan sonra pro ceed ın nasıl bı ızlenım bırakıcagı bende forumlarda olsun burdakı yorumlar olsn genel olarak suspansıyon sesı harıc pek bı skıntı yok herelde . bide servıslerı ıcn cok ıyı dııl dıolar atmıs olmıyım ole duydum dıyım ben . Sole bi dipnotta gecıym arabayı alıp yıllarca bınmek ıstıyorum ortak kullancam arabayı babamla o yuzden tatmın onuda tatmın etmem lazım ncaptan 5 yıldız var bıldgım kadarıyla . onun harıcnde arkadsmda var soledgıne gore 180 civarı gıderken arabanın ıcınde fırtına kopuoms yanı oda bıraz urperttı benı :S . sekıl olarak arkası yanı ınanılmaz tek dezavantajı bence on kısmının stock olması yanı coupe bı arabada bence 4 kapılardan farklı olmalydı dıe dusunuorm . cok uzun oldu sanırm cevaplarınızı beklıyorum sımdıden tesekkur ederım ... bu arada yarın test surusune gıdıcem otomatık dızel varmıs ama manuelde varsa surersn dedıler umarım memnun kalırım ....

Snaan

New member
Ynt: Pro ceed ..

kardeş sen aracı önce bi güzelce test et birkaç bayide. sonra kesmezse buluşmalara gel bizim araçları da dene. ben focustan sonra aracın sana çok iyi geleceğini düşünüyorum. yola oturuşu ağırlık hissi falan farklıdır.

berkaypro

New member

valla yarın gıdıcem ıste bakalm otomatık sahıbı hıc olmadım sırf o 1 snye kayıp ıcn bıle manuele bınerım :D:D inş gelmek ıstıyorum benm arabanın en dertlı yanı 90 beygır olması genel olarak dızellerle cok denedım en ıyı yaptgm bu gune kadar 2010 1.5 dci megane gectm smdı ıstedgm 128 beygır ole bısıde aca aca gıder dıe tahmın edıorum umuorm bana dayanmıo araba sonra baba evden atcak :D yarınkı testten sonra yıne yazıcam zaten goruslerımı bakalım o ses olayı cokmu abartılı ıcerıye ses alması cunku focustada yalıtım berbat yolun butun sesı ıcerdeydı ole bı ses oluyomu senın arabadada yardımcı olursan sevınırm cunku teste ole cok bastırıcaklarını yolu uzatcaklarını zannetmıorum smdıden saol

Snaan

New member

hmm benim önceki arabam Mitsubishi Outlander'dı. onunla kıyaslamak haksızlık olur. ama genele göre çok iyidir yalıtım. camı kapattığın zaman içeri ses almaz. arkadaşımda vw dizel golf var o arabanın sesi bunun yanında kamyon gibi kalıyor. bizim araçlar dizel araca göre çok sessiz bence.

bence düz vites alırsan tabii ki daha hızlı olur ama bizim forumda çoğu arabada yazılım olduğu için otomatikler de hızlı gidiyor yani. eğer aracı aldıktan sonra üstüne 500 tl daha ayırabilirsen ve yakıt tüketiminin biraz daha fazla olması senin için sorun değilse otomatik al gitsin. yani konu sadece kaybettiğin saniyelerse durum böyle. ama ben olsam eski tip 4 ileri vitesli şanzımanı tercih etmezdim. son derece sorunsuzdur fakat biraz agresif kullanmak istersen çok yakar :)

J

Josefsalvatini

Guest
Öncelikle kesinlikle test et
Esp olmazsa olmaz ise 128 lik şart
Ama 115 likler ile videolar var izle video daki beyaz ve kırmızı Ceed 128 lik ve at PRO 115 lik

berkaypro

New member

bide seyi tam anlamadım otomatık yazılımlıyla 128lık dıelım hanı demısssın ya daha ıyı dıe manuel 128 lık yazılımlı yuruse otomatık dahamı ıyı gidio :S otomatık ıyıde ne blm ya alısmısz babadan manuele :D ya bide aklıma bsı takıldı 115 lık dızelle 128 lık dızelın torku nasıl aynı oluo :S renk konusndada kararsızım onada bı el atın dıcem kufur etmeyn bu cocuk cok soru sordu dıe :D ayrıntıcı olmak zorunda kaldm cnku malıyetı zorlayıp alıcaz arabayı bu yuzden :D

Snaan

New member

bu arabanın 6 ileri düz şanzımanı 4 ileri otomatiğinden daha iyi. eğer ikisine de yazılım yapacaksan düz yine daha iyi yürür. ben şahsen manuel proceed kullanıyorum ama hızla işim olmadığı için bu tip konularda pek yardım edemem.

renk olarak da sitede bir anket yapılmıştı orda çoğunluk beyaz seçti. o da senin zevkine kalmış bir mesele. benim aracım gümüş rengi. benim şahsi fikrime göre bu araca gümüş renk çok yakışıyor. ama gümüş rengi de heryerde çok olan bir renk olduğu için sıradan geliyor bana. elimde olsa kum beji, imola kırmızısı veya mat füme olmasını isterdim arabamın.

berkaypro

New member

valla cok tesekkur ederım cidden fıkırlerın yardımcı oldu kırmızı vardı showroomda bnde siyah kırmızı beyaz arasındayım dıyım siyah gormedım ama bakalım yarın artık ıns aranıza katılırım en kısa zamanda yol yapıcak araba 1.5 senede focusla 70 bın yaptm otomatık skıntı olur herelde dıe dusunuorm manuel tercıhım ıns begenıcem yarın fıyattada bı kıyak yaparlarsa olucak gibi cok saol tesekkur edrım tekrar..

c@n

Super Moderator
Valla otomatik cokda yavas degil.... Aradaki fark cokda degil.... Ama kesinlikle test et....

Gidis olarak her ihtimalle 90 lik focustan daha iyi olacagi kesin...

Renk olarak benim ilk tercihim sirious silver sonra beyaz olurdu ki beyaz aldim, cunku ilk secenegi bulamadim....:(

Bende her turlu esp li al derim... Tabi hersey butce meselesi ama esp li alman guvenlik acisindan en iyisi....

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Snaan

New member

evet can abinin dediği gibi espli alabiliyorsan espli al bence de. şuana kadar araç hiç savrulmadı kaymadı çok şükür ama espli olunca insan kendini daha güvende hissediyor :)
bu arada avcılara gidebilirsen bu forumdan geldiğini söyle sana daha güzel indirim yaparlar muhtemelen

berkaypro

New member

valla avcılar cok terste yarın arar bi konusurum orayla olmadı gıderım oraya ıns ya testte basarı beklıyorum sızın yorumlarınızda cok yardımcı oldu fıkırlerıme kendımı yalnız hıssedıodm kia dunyasında :D yayla cok basarılı olunmus yazılımla felan sole bı skıntı varmı ya bunlar garantı bozuyomu :S fordda bozuo cnku o yuzden merak ettım

J

Josefsalvatini

Guest
At zorunluluğun yoksa manuel tercih et
Sen ps tork konusuna takılma istanbuldaysan cuma aksamı gel daha iyi anlarsin

berkaypro

New member

cuma istanbuldaym nerde kac gibi cnku ben kurtkoydeyım ıstanbul avrupaya baya uzak kalıo suan :D:D ama gelırım cok merak edıorm

c@n

Super Moderator
Zaten anadolu yakasinda bulusuyoruz.... Gelebilirsen bekleriz, aksam sekiz gibi kazasker mado da oluyoruz.....

Snaan

New member

buluşmayı zaten anadolu yakasında yapıyoruz :) muhtemelen kazasker mado

berkaypro

New member

tmm o zaman gelmeye calısıcam zaten forumdada haberlesrıız tesekkur ederm cuma ıns gorusruuz.

c@n

Super Moderator
Bekleriz....