sozekayser
New member
Herkese merhabalar, aslında temiz bir pro ceed almayı düşünüyorum uzun zamandır, dolayısı ile devamlı ilanları takip ediyorum fakat geçenlerde aşağıdaki ilan ile karşılaştım. Araç sağ taraftan durduğu yerde darbe almış ve sağ kapı değişmiş, komple de boyanmış bir zaman önce. Sahibi de şu anda askerde olduğu için araç bir süredir yatıyormuş. Aracı satmaya karar verip ilan vermişler ve bir alıcı gelmiş araca bakmaya fakat araç çalışmamış. Usta çağırmışlar ve yatmadan dolayı enjektörlerden kaynaklandığı, değişmesi gerektiği söylemişler. Bu hali ile satıyorlar, sizce anlatılanlar gerçekçi mi yani yatmadan dolayı enjektör bozulur mu ve doğru ise bu araç bu paraya alınır mı?
Ceed kullanıcıları olarak fikirlerinizi almak istedim, şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
Kia Pro Cee'd 1.6 CRDi Cool 2009 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 183523909
Ceed kullanıcıları olarak fikirlerinizi almak istedim, şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
Kia Pro Cee'd 1.6 CRDi Cool 2009 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 183523909