öncelikle herkese iyi akşamlar.malumunuz dizel ceed cool paket aracım var.araç şuan 46000 de.aracı alırken expere sokmadan aldım bi tanıdıktan.şuan hiç sorunsuz kullanıyorum.performansını merak ederek geçen hafta expertiz yaptırdım.tork düşüklüğüde exper yaptırmama neden oldu biraz.240 n.m focus tan sonra bana biraz düşük geldi.araç bana söylendiği gibi arka kaput boyalı diğer kaporta aksamı orjinal çıktı.fakat kafama bi konu takıldı sizinle paylaşmak istedim görüşleriniz neler olur acaba?aracın bildiğime göre motor gücü 90 hp fakat performans testinde 73.8 hp çıktı.torku 235 n.m fakat testte 188 n.m çıktı.bilmiyorum 46 binde bi aracın 3 yıl gibi kısa bir sürede bu kadar güç kaybetmesi normal mi.yada başka nedenlerden dolayı test ölçümleri hata vermiş olabilir mi.bi önceki aracım focus dizel di aracı satarken 167 binde sattım ve performans ölçümünde güç 109 dan 103 hp ye düşmüş tork 240 tan 233 n.m ye düşmüştü.yani ceed 46 binde bu kadar güç kayvetmiş olabilmi.bu sebeplerden dolayı acaba aracın kilometresi düşürülmüş olabilir mi sorusu geldi aklıma.direksiyon üstündeki hafif aşınmada kafamı karıştırdı açıkçası