Park Pilotu hakkında bir uyarı

Coniberberov

New member
Arkadaşlar Merhaba,

Premium versiyondaki park pilotu ile ilgili bir tecrübemi aktarmak istiyorum.

Araç aslında yaptığı ölçümler ile park etmekte bir sorun yaşamıyor. ( Tabi iki araç arasındaki boşlukta herhangi bir engel yok ise)

Aslında pek kullandığım bir özellik olmamakla beraber geçen akşam arkadaşlarımdan birini şkna edebilmek için PP yardımı ile parketmesini göstermek istedim.

Fakat malum İstanbul'un şantiye havasındaki yollarında boşluğu gayet güzel algılayan sensörlerimiz ne denense sensörün alt seviyesinde kalan üstüste dizilmiş birkaç parke taşı yığınını fark edemedi.

Tabi bizde geri geri geldiği esnada bu taşların üzerine tamponla çıkıverdik. Maaşallah taşlarda sanki yere dübellenmiş gibi kaymak kımıldamak yerine derin bir yara açmayı tercih etti.

Evet demek ki neymiş en iyi pilot yine kendimizmiş.

Tecrübe ile sabittir.

Nice bayramlara kazasız, güvenli ve mutlu girmek dileği ile.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

deadgarden

New member
merak ettigim ford dada budurum boylemi?

c@n

Super Moderator
Burda olay sensorlerde... sensorler gormuyorsa park pilotun bir sucu yok... park olmadan da siz o taslara vurabilirdiniz... neticede park pilotlu ya da park pilotsuz sensorler o taslari gormeyecekti..

TeamPASAOGLU

babıesrar

New member
Aynen can abi haklı. Mesele sensör abi. Kendiniz de park etseniz sensör yönlendirecek sonuçta. Sensör gözden kaçırınca herkes o taşa çıkar :(

Snaan

New member
geçmiş olsun. benim asıl merak ettiğm nokta ikna etmeye çalıştığınız arkadaşın tepkisi :D kim bilir neler demiştir

deadgarden

New member
ben halen soruma cvp alamadım. aynı durum forddada olurmu. yoksa bizim asistan fordun yan sanayi çakmasımı :)

babıesrar

New member
Soner Ford'ta aracın uzunluguna ek olarak 1 metre mesafe istiyor diye biliyorum. Bi abimde spo var gayet dar boşluklara muhteşem giriyor. Yeni 2008de de çok başarılı olduğunu söylüyor kullananlar. Yani Ford’unki diğerleri kadar başarılı değil sanki