Opet - Full Kapışması... ;D

c@n

Super Moderator
Ucuz benzin 'fırsata' düştü
Benzin fiyatlarına üç haftada üçüncü zammın geldiği bir zamanda Full’ün bir fırsat sitesi aracılığıyla benzini yüzde 15 indirimli satması şaşkınlık yarattı

Sektör ortalamasının üzerinde indirimli akaryakıt satması nedeniyle diğer akaryakıt şirketleri tarafından eleştirilen Full, indirimlerine bir yenisini daha ekledi.

The Lira'nın haberine göre Opet Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk’ün, "Akaryakıtta kâr yüzde 8-10... Yüzde 7 indirimleri nasıl yapıyorlar. O indirimli akaryakıtla aracınızın ne kadar gittiğine dikkat edin" eleştirilerine konu olan Full Akaryakıtları, benzine zam üzerine zammın geldiği dönemde bir fırsat sitesi aracılığıyla müşterilerine yüzde 15’e varan indirim sağlayacağını duyurdu.

''BİR YIL BOYUNCA KÂRDAN FERAGAT EDİYORUZ''

FULL’un EPDK’ya açıkladığı yüzde 7'ye varan indirimli resmi pompa fiyatlarına ek olarak yüzde ekstra indirim sağladığı indirim kartı uygulamasını, TheLira’ya değerlendiren Full Genel Müdür Yardımcısı Hakan Apaydın, yüzde 8 ek indirim sağladıkları kampanya ile bir yıl boyunca karlarından feragat ettiklerini bildirerek ‘’1 sene için bedavaya çalışmaya hazırız’’ diye konuştu.

Tanıtım amaçlı olarak bu tür bir kampanyaya giriştiklerini dile getiren Apaydın, pazarlama gideri olarak düşündükleri kampanyaların müşteri ilgisine bağlı olarak devamının geleceğini belirtti.

FULL’DEN OPET’E YANIT

Full Genel Müdürü Timuçin Yalı, sektörde kendilerinin bir ateş yaktığını bildirerek "Benzin Türkiye'de elektrik fiyatı gibiydi. Kimse fiyatı sorgulamıyordu çünkü aynıydı. Biz girdikten sonra ise artık fiyat sorgulanabilir hale geldi. Bizim akaryakıtımızdan şüphelenenlere diyorum ki; onlar bizim istasyonlardan istediğini seçip numune alsın, biz de onlarınkinden... Kimin yakıtı daha çok menzil alacak test edelim. Onlar bizim istasyonlarımızdan istediğini seçebilir ama onlarınkini ben seçeceğim. Eminim ‘1.000 istasyondan istediğini seç’ diyemezler” diye konuşmuştu.

BENZİNE YİNE ZAM

TÜPRAŞ dün akşam saatlerinde rafineri çıkış fiyatlarında yaptığı artırımın ardından akaryakıt şirketleri 95 ve 97 oktan kurşunsuz benzin fiyatlarına 8-10 kuruş arasında zam yaptı.

Dağıtım şirketlerinden alınan bilgiye göre, zammın ardından Ankara'da litresi 4,62 ile 4,63 lira arasında satılan 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatı 4,70 ile 4,72 lira aralığında satılmaya başladı. İstanbul ve İzmir'de litresi 4,61-4,63 lira arasında satılan 95 oktan kurşunsuz benzin 4,69-4,72 liradan satılıyor.

Üç büyük ilde zam öncesinde 4,69 lira ile 4,72 lira aralığında satılan 97 oktan kurşunsuz benzin fiyatları ise 4,79-4,82 lira aralığında satılmaya başladı

www.milliyet.com.tr den alıntıdır....

BerkayKRC

Moderator
Ynt: Opet - Full Kapışması... ;D

Artık bu zam işini iyice abarttılar. Bu nedir ya? Ben eksiksiz vergimi vericem, kaçak elektirik, su kullanmayacağım, şirketimde yaptığım işlerde illegal hiç bir şey olmayacak giren fatura belli çıkan fatura belli olacak sektörde bir çok bizden büyük firmadan fazla vergi vereceğim sonra ne olacak vermeyen şerefsiz hırsızlar yüzünden devlete para lazım olacak o napacak vur benzine nasıl olsa alacaklar diyip abarttıkça abartıcaklar. Benzinden gelir sağlamaya çalışacaklarına önce kaçak iş yapanların tepesine binsinler. Hoş herkeste düzgünce vergisini ödese gene yetmez bizimkilere malum alacak çok sey var bu gün gemi alanın yarın uzay gemisi almayacağı ne malum :D

HARUN

New member

Opet full kapışması olmadı , olamazda bu kadar net söylüorm :)

c@n

Super Moderator

Bekliyordum senin yorum yapmanı... ;D ;D ;D

J

Josefsalvatini

Guest

Sponsorumuz opet arkadaslar

HARUN

New member

[quote author=Josefsalvatini link=topic=1163.msg31024#msg31024 date=1333019183]
Sponsorumuz opet arkadaslar
[/quote]
Daha bekliyoruz inş :)

c@n

Super Moderator

Opet i çok seviyoruz zaten.... ;D ;D ;D ;D

J

Josefsalvatini

Guest

Valla full e gideriz bak :)

c@n

Super Moderator

Onuda seviyoruz... ;D ;D ;D ;D ama sponsor olursa Opet i daha çok severiz.... ;D ;D ;D ;D

mertgulkokan

New member

Full eskişehir'de yeni açılmış fiyatlarına baktım burdaki fiyatlar İzmit'ten İstanbul'dan daha ucuz 4.55 gözüküyor liste fiyatı

c@n

Super Moderator

O zaman çok şanslısın... :):):) Hemen hemen her Salı kampanya da yapıyorlar... %12...

Snaan

New member

bundan sonra tüm yakıtları opetten alıyorum :D

HARUN

New member

[quote author=Archiqua link=topic=1163.msg31117#msg31117 date=1333046589]
hem fahiş fiyatlarla milleti dolandırıyorlar hem de indirimli satan yere çamur atıyorlar ya :)
[/quote]

Sinancım kimseyi dolandrdgmz yok sektörde olmadıgn içnde bunu bilemezsin zaten çamur atıor dedigin kiside benim daym olur lütfen biraz dikkat yani .....

J

Josefsalvatini

Guest

Serbest piyasa ekonomisi mevcut ama sunuda belirteyim full ektra indirim yapmadığı zaman digerlerinden pahalı pazarlama sekli o
Diğer bütün markalar kredi kartı kampanyalarında yüzde 10 indirim yapıyor aslında

Snaan

New member

[quote author=HARUN link=topic=1163.msg31122#msg31122 date=1333047560]
Sinancım kimseyi dolandrdgmz yok sektörde olmadıgn içnde bunu bilemezsin zaten çamur atıor dedigin kiside benim daym olur lütfen biraz dikkat yani .....
[/quote]

kanka sen nasıl alıntı yaptın öyle ya ben öyle bir mesaj mı yazmışım :D tabii ki sektörün içinde değilim ama bütün yakıtlar denetimden geçirildiğine göre ve hepsi hemen hemen aynı standartlarda olduğuna göre ucuza satan adam benim için daha yakındır. bence öncelikle müşteri toplamak için bunu yapıyorlar, ikinci istedikleri de diğer büyük firmaların zarar etmesi ve piyasadan çekilmeleri.

ceedorf

New member

;D

c@n

Super Moderator
Re: Ynt: Opet - Full Kapışması... ;D

[quote author=ceedorf link=topic=1163.msg31373#msg31373 date=1333177698]
;D

[/quote]

Zuhhhaaaahhhhaaaaa......;D ;D

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

erendurmus

New member

ahahaaa ;D fena yapmışlar

Snaan

New member

süper olmuş :)

amorusso

New member

Dogrusu da bu, millet baskalarina suc buluyor ama, verilen paranin cogu oraya gidiyor :):)