Gül-al ve Oguşlar karşılaştırması...
Oguşlara aracımı 2.el alırken ekspertiz için gitmiştim. Şuan öğlen molasına giriyoruz dediler. Makinaya bağlayamayız dediler. Olsun dedim sadece boya ekspertizi istiyorum. Yine de tam ücret ödersiniz dediler. Sorun yok dedim

Boya ekspertizi için gelen çalışan araç kirli olduğundan sadece temiz yerlere elindeki aletle okuttu. Sağ arka kapıda lokal boya varmış dedim eliyle silip baktı sağolsun zahmet etti

karşılığında 100 TL almışlardı hatırladığım kadarıyla.
Gül-Al , eniştemden dolayı kia cıyımdır. onun arabayı pek çok defa götürdüğümde bana göre ilgili değillerdi.
Ta ki, kendi arabamı götürmeye başlayınca. Gayet ilgili ve problem çözüyorlar ve araçtan anlıyorlar.(kastım şu ki; sadece biz bu arabalara bakıyoruz demiyorlar, turbo timer'ın ne olduğunu ne zarar verebileceğini biliyorlar. Yada yazılımı yüksek performans için yaptırınca aracın turbosuna zarar vereceğini biliyorlar. Orta seviye de dediğimde bir zarar vermesi çok düşük ihtimal dedi. vs vs..)
Zamanlama konusunda, evet maalesef böyle bir problemleri var ama yapacak birşey yok. bana ertesi gün teslim edeceğiz dedikleri arabayı 3 günde verdiler. Sonuç; geç oldu ama temiz oldu. Bu konuda şahsi fikrim acelem yoktu. Tabii ki bir saat veriyorsan ona uymalısın çünkü aracın sahibi de ona göre planlama yapıyordur.
Sonuç; istanbul'da 4 servis kullandım.
Gül-Al 9 puan
Bayraktar Kia 8 Puan (ESP sorununu çözememişlerdi, ayrıca balataları değiştirmek istediğimde kaliper kapağı var biz sökemeyiz dediler. üstelemedim. Gül-al söktü, yeni balata taktı, kaliperleri geri taktı)
Kia Oguşlar Kayışdağı ve Kia Mar Eyüp 0 puan... Asla gidilmeyecek servis!
Saygılarımla.