hangi bayi o ya sportage için 6-7 lt. tüketim değeri vermiş.? 1.6 dizeli geldi de bizim mi haberimiz yok.?Bende iki araç arasında kaldım. Ancak reklam yada bayinin verdiği bilgiler gibi sportage ın yakıtı 6-7 lt değil. Ben hatta çok kararsız kaldığım için Sportage 1,6 benzinli kiralayıp İstanbuldan tekirdağa gittim performans yakıt beni tamamen hayal kırıklığına uğrattı. Normal kullanımda 9lt yakan araç performanslı kullanımda 12 lt' ye kadar çıkıyor. bende bunun sonucunda ceed' e karar verip ceed aldım. Kaldıki performans açısından çok ciddi fark var. Bence tek kelime ile ceed.
merhaba;Merhaba 1 Ocak itibariyle kia ceed almayı düşünüyorum ancak ceed ve sportage arasında hala kararsızım ve birde özel plaka mevzusu bunu aracı aldığımız bayi halledebilir mi?
tabi ki var.. ama oda biraz çetrefilli bi iş.. önce araç satış olacak başka bi şahıs üstüne, sonrasında yukarıda yazdığım işlemler yapılacak bağış vs. en son tekrar aracın satışını üzerinize almanız gerekli o satış yapılırken noterde satış nüshasına plaka değişikliği ibaresini ekletmeniz gerekiyor. sonrasında aynı şekilde tescil işlemleri..Peki suan kullandığımız plakayı özel plakaya çevirme şansımız varmı ?
baya bi uğraşmak gerekiyor yani plakamdan memnunum allahtan ama boyle dusuncesi olan tanıdığım için sormustum tesekkurler.tabi ki var.. ama oda biraz çetrefilli bi iş.. önce araç satış olacak başka bi şahıs üstüne, sonrasında yukarıda yazdığım işlemler yapılacak bağış vs. en son tekrar aracın satışını üzerinize almanız gerekli o satış yapılırken noterde satış nüshasına plaka değişikliği ibaresini ekletmeniz gerekiyor. sonrasında aynı şekilde tescil işlemleri..