Ön podya ve Salıncak

Sessiz

New member
Geçen ay kaza yapmıştım. Malesef expertiz Perte çıkarmadı aracı neyse lafı uzatmayacam aracımın ön sağ podyası ile ön salıncak sağ ve ön sağ taşıyıcı değişecek bunlar biraz ciddi parçalar TEK SORUM OLACAK bakın satarken falan demiyorum ben aracımdan soğumadım daha 2 bin km araç 0 2014 ben bu araca güvenebilirmiyim ? şayet eskisi gibi virajlara akabilirmiyim ? Şasede bir sıkıntı olmadığı söylendi geometrik olarak aracda şekil bozuklukları olabilir mi ? değişen parçalar aşağıda hepsini veriyorum ve sizlerden ümit ediyorum ki güzel yorumlar atılır inşallah.

http://i.hizliresim.com/VAWo2j.jpg

alperky5054

New member
Airbagler acılmıs ve baya bı degısen var perte cıkartmıyolar yuh ya bu experlerdende servıs ıscılıgındende anlamıyorum acıkcası abıngecmıs olsun sıze cana gelmemıs allahtan ama servıste yapıldıgı ıcın sorun yasarsan solersın bunlardan sorun yasıyorum hatta arabayı teslım almadan once testr cıksınlar servıs sefi sole ozellıkle testte cıkalım de arabayı sen bılıyosun orda sole kullan sende tabıkı herseyı anında sole

dellobaltino

New member
ön tampon pahalı değilmiş vursak falan sıkıntı değil

Berkan

New member
Alper aslında anlasılmayan birşey yok her airbagi acılan araba perte cıkmaz yada pert olan arabanın airbagı acılmaz bu algının yanlış . perti servis değil kasko eksperi ediyor zaten önüne parca listesini sunarsın araca bakar kontrol eder onayı verir yada vermez.
[MENTION=2193]Sessiz[/MENTION] o listede gözünü korkutmasın çok birşey yok zaten yarısı tampon ve parcalarından alt koruma vs.den olusuyor. aksine tüm baglantı parcaların yenileriyle degişiyor. ferah olun farkı olmaz.
saside birşey yoktur. olsa zaten o listede yazardıki okadar cabuk sekil degistirebilecek bir yapıda degil arabanın iskeleti sonucta.

Ahmet_Ugurlu

New member
Bende cuma günü işten eve giderken e5 karayolunda 90-100 km hızla giderken önüme birden köpek çıktı ve duramadım ve maalesef çarptım. Ön tamponun alt kısımları hep Kırıldı ızgaralar falan. Neyse Cumartesi Gününe servise götürdüm ve bana ön tamponun değişeceğini söylediler ve 2000 tl lik masraf çıkardılar ve sigortadan yaptıracağım. Haftasonu experler çalışmadığı için araca pazartesi bakacakmış express ve Allah nasip ederse haftaya cuma günü aracımı bana teslim edeceklerimin. Aracımın zarar görmesine çok üzüldüm ama Allah beterinden korusun. ??
BİRŞEY SORACAĞIM ARACIMI TOPKAPIDAKİ KİA ERESİN E BIRAKTIM. ACABA ORANIN İŞÇİLİĞİ NASILDIR? YAPTIKLARI İŞ MEMNUN BIRAKIR MI? TOPKAPI ERESIN OTOYA ARACINI YAPTIRAN OLDUYSA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

dellobaltino

New member
listede ön tamponun fiyatı 341 tl gözüküyodu hadi braketi kılı tüyünü de ekle. 2000 tl neymiş ya

Ahmet_Ugurlu

New member
listede ön tamponun fiyatı 341 tl gözüküyodu hadi braketi kılı tüyünü de ekle. 2000 tl neymiş ya
İşçilik içinde 2000 tl nin içinde ön tampon demiri, sis farı, ön tampon, ızgaralar, birde tamponun altında içerde plastik var düz motora doğru giden o plastik birde sol tekerlek iç davlumbazı var

Ahmet_Ugurlu

New member
Köpek birden yolda önüme birden ani çıkınca zaten hızımda 90-100 vardı kısacası Köpeğin önüme çıkmasıyla vurmam bir oldu maalesef. Neyse ilerideki benzinliğe gidip baktım arabada hasar varmı diye manzara karşımdaydı. birde klima gazıda boşalmış çarpınca neyse Allah beterinden korusun bunada şükür diyelim

atilyo

New member
kia eresin topkapı iyidir servis danışmanı Emre Bey ye gidin içiniz rahat olsun