Çözüldü Ön Göğüs / Konsol değişimi

16ceed35

New member
.20141203_214008.jpg20141203_214017.jpg

herkese iyi akşamlar.resimlerdeki durum oluştu aracımda.araç içinden görünmüyor fakat dışardan sürekli gözüme çarparak canımı sıkıyor.ses falan yok sadece görüntü hoşuma gitmiyor.garanti yok araçta servise götürsem mi yoksa dışarda yaptırsammı fikirlerinizi almak istedim.göğüsü tamamen sökerler mi sökerler ise bu ilerde sıkıntı yaratırmı(ses gelmesi gibi) yoksa söktürmeden bi işlem uygulamalarını mı ısrar etsem nedersiniz? araç 2011 model 47000 km de.

16ceed35

New member
Cevap: fotoğraftaki durum hakkında ne yapmamı önerirsiniz?

bu arada durup dururken oldu aracın konsolla ilgili hiç bir geçmişi yok

inimicus

New member
Konusu var bunun. Beş Yıllık garantiye giriyor sanırım. [MENTION=214]rayen[/MENTION] ve sanırım [MENTION=54]batkurnaz[/MENTION] değiştirdi garantiden.

rayen

Super Moderator

Canınızı sıkmayın garantiden değişir. Benim her iki aracımda da (2010 Concept sw-2012 proceed) yeni değişti. İyileştirilmiş yeni göhüs takılıyor ve herhangi bir sıkıntı çıkmıyor. Değişim olmadan düzeltme imkanı yok. O yüzden en kısa sürede servise başvurun. Ayrıca forumda bu durumla ilgili detaylı bir konu var onu inceleyin.

16ceed35

New member

teşekkür ederim rasim bey baktım teknik sorunlara ama bulamadım başka bi arkadaşın aracında konsolda şişlikler vardı onu gördüm onu deşiğtirmişler benim durum farklı diye konu açtım yine de ilginize teşekkür ederim valla kafama takılıp duruyodu garanti durumu neyseki 5 yıllık garanti varmış ordan halledelim durumu

43YD620

New member

geçmiş olsun

16ceed35

New member

ewet şimdi gördüm konuyu sanırım herkesin sorunsuz değiştirmişler demekki değişim kesinleşti yarın kayıt açtırayım bari

Garantiden değişiyor canınızı sıkmayın servisin elinde göğüs yoksa sadece bir ay falan bekliyorsunuz....

aLi

Yönetim Ekibi

Geçmiş olsun,garantiden değiştirirler.

Olan bitenden bizide haberdar edin lütfen.

Serkan OĞUZ

New member

Geçmiş olsun gerçekten görüntü rahatsız edecek düzeyde. :(

slhyldz

New member

Bakalım bizim başımıza ne zaman gelecek ?

rayen

Super Moderator
Aslında UV korumalı ürünler kullanıldığında bir şey olmuyor. Ben 4 yıl bu ürünleri kullandım hiç bir sorun yaşamadım, sattığım arkadaş atmış güneşin altına hiç özen göstermemiş. Mayısta sattım, ağustosta patladı. :)
ProceedIe ilgilenmedim, o da 2 yılda gümledi. :)

Serkan OĞUZ

New member

Aslında Rasim abi bakım kesinlikle çok önemli ve etkili oluyor ama birde şöyle bir durum var.İnsanlar belki bizler kadar titiz ve bilgili değiller veya bu tarz uygulamalara maliyet anlamında katlanabilecek durumlarıda olmuyor. Ben hiç bakım yapmadığı halde berbat kullandığı halde hiç sorun yaşamayan çok insan gördüm.Bence araçların daha kaliteli malzemeler ile yapılması gerekiyor.Dedemin aracı 34 yaşında daha yeni başladı ufak tefek çatlaklar:)

16ceed35

New member

teşekkür ederim arkadaşlar durumdan haberdar edicem.az önce servisi aradım özdemirleri ellerinde hazır göğüslük varmış yarın sabah getir akşam teslim ederim aracı dedi ama cumartesi götürüp kayıt açtırıcam başka bigün de taktırmaya götürürüm hafta içi çalışıyorum çünkü

teşekkür ederim arkadaşlar durumdan haberdar edicem.az önce servisi aradım özdemirleri ellerinde hazır göğüslük varmış yarın sabah getir akşam teslim ederim aracı dedi ama cumartesi götürüp kayıt açtırıcam başka bigün de taktırmaya götürürüm hafta içi çalışıyorum çünkü

bence ellerinde varken fazla geciktirmeyin yoksa dediğim gibi - 15-20 gün sadece parça bekliyorsunuz oda şanslı iseniz tabi.

16ceed35

New member

Aslında Rasim abi bakım kesinlikle çok önemli ve etkili oluyor ama birde şöyle bir durum var.İnsanlar belki bizler kadar titiz ve bilgili değiller veya bu tarz uygulamalara maliyet anlamında katlanabilecek durumlarıda olmuyor. Ben hiç bakım yapmadığı halde berbat kullandığı halde hiç sorun yaşamayan çok insan gördüm.Bence araçların daha kaliteli malzemeler ile yapılması gerekiyor.Dedemin aracı 34 yaşında daha yeni başladı ufak tefek çatlaklar:)
izmir de autoking diye bi yer var orada bir arkadaşa danıştım bu göğüs patlama olayı normal mi diye.adamın aynen söyledği şu:mercedesin 95-96 model arabalarının göğüsleri daha yeni yeni sıkıntı yaratmaya başladı hemen servise götür değiştirsinler daha 3 yaşında araba ki almanyada güneş türkiyeden daha fazla etkilemiyor diye biliyorum.kia araçlarını genelde ortadoğu ülkelerine satıyor yani güneşten bu kadar çabuk etkilenmesi tabiki malzeme kalitesizliğinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum

16ceed35

New member

bence ellerinde varken fazla geciktirmeyin yoksa dediğim gibi - 15-20 gün sadece parça bekliyorsunuz oda şanslı iseniz tabi.
kesinlikle,bende aynını düşündüm göğüslük başka yere takılmasın diye acele etmeye çalışıyorum fakat işyerinden izin almam zor cumartesi götürebilirim ancak