Navigasyon tercihi

akrepkral86

New member
Arkadaşlar ben aracıma navigasyon sistemi taktırmayı düşünüyorum fakat hangi sistemi taktırsam karar veremiyorum necvox'un cihazıyla android cihaz arasında kaldım sizce android mi tercih edeyim yoksa diğer sistemi mi artıları ve eksilerini yazarsanız sevinirim

berkan1981

New member
Android derim ben

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akrepkral86

New member
Abi banada android daha iyi gibi geldi ama fiyat olarak en uygun nerede bulabilirim bilgin var mı internette oto multimedia diye site var orada 1540 tl daha uygun fiyata bulabilirmiyim acaba

Tesla

New member
Android tabi ki çok daha üstün. Aliexpress.com'da bizim araçlara uygun android cihazlar var (350-400$) ancak servisler "garanti" kisvesi altında fahiş fiyatla kıytırık windows CE işletim sistemli sistem sattıkları için kıytırık da olsa onlar takınca garanti bozulmuyor. Sen taktırırsan garanti gider diye tabiri caizse mızıldıyorlar.

akrepkral86

New member
Peki abi o siteden istesem gümrükte bir sorun çıkar mı çünkü gümrükte ödersem aynı hesaba gelir bir manası olmaz ama eğer ödemezsem tabiiki bayağı uygun fiyatı o siteden isteyen forumda başka arkadaş var mı yada sen istedin mi

akrepkral86

New member
Bu gümrük konusunda bilgisi olan arkadaşlar var mı acil cevap verirlerse sevinirim eğer gümrükte sorun çıkmazsa yurtdışından cihaz getirmeyi düşünüyorum çünkü fiyat daha uygun gözüküyor

muratkılıclar

New member
Vergisini oderseniz sorun olmaz aksi halde gecmez gumrukten

MediaPad 7 Youth cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akrepkral86

New member
Abi vergisini ödedikten sonra yurtdışından getirmenin bir mantığı olmazki zaten buradan almakla aynı hesaba gelir zaten beklemeside cabası çok mantıksız yani ben zaten buradan almayı düşünüyordum en iyisi burdan android cihazı alayım

icmumcu

New member
merhaba arkadaşlar ben yeni ceed aracıma necvox platinum taktırdım. android cihazlarda telefonlardaki gibi donmalar oluyormuş. bence cihazı alırken onlara da dikkat edin derim. necvox platinumun radyosu philipsin tuneri ve bluetoothu parrotun. görüntü 1080p yi destekliyor. 3g var vın larla internete giriliyor ama denemedim. ses cıkışı 4*55w olduğu için ses kalitesi bende muhteşem oldu(aracımda ses sistemi vardı). tv pel başarılı degil ki zaten karasal yayona geçmeden başarılı olamaz. 19cd kaydı yapabilen hafıza var. ben 120gb lik harddiski bağladım video kliplerim için. daha önceki aracımda da necvoxun normal yada eski versiyon cihazı vardı. karşılaştıracak olursam çok daha kaliteli ürün getirmişler. fiyat hususuna gelirsem net fiyatı söylemeyeceğim ama servisler 2500tl istiyor ama karları %30dan fazla. ona göre pazarlık yapın derim. bu arada paket içeriğinden geri görüş kamerası çıkmıyor extra almanız gerek.
resim ve yükleyebilirsem video yükleyeceğim. alımınız için size destek olur .

akrepkral86

New member
Sen kaça taktırdın abi ben daha taktırmadım ama bir kaç gün içinde taktırıcam benide kararsız bıraktın şimdi ben Android düşünüyordum ama sanki Android cihazın görüntü kalitesi daha iyi gibi geldi bana ve Android cihazda navigasyon daha gelişmiş gibi duruyor tabii ikisinide canlı olarak inceleme şansım olmadı ama şu anda benim tercihim Android gibi gözüküyor bu arada fiyat 2500 tl çok yüksek Android cihaz 1500 tl aradaki fark çok fazla servisler resmen milleti sömürüyor

icmumcu

New member
NECVOX PLATİNUM FOR NEW KİA CEED - YouTube

youtube yi izleyemeyenler için ağ ayarları/özellikler/internet protokolü sürüm 4/özellikler/aşağıdaki dns sunucusu adreslerini kullan tıklanarak aşağıda vereceğim dns kodunu girerek izleyebilirsiniz:
208.67.222.222
208.67.220.220

icmumcu

New member
Sen kaça taktırdın abi ben daha taktırmadım ama bir kaç gün içinde taktırıcam benide kararsız bıraktın şimdi ben Android düşünüyordum ama sanki Android cihazın görüntü kalitesi daha iyi gibi geldi bana ve Android cihazda navigasyon daha gelişmiş gibi duruyor tabii ikisinide canlı olarak inceleme şansım olmadı ama şu anda benim tercihim Android gibi gözüküyor bu arada fiyat 2500 tl çok yüksek Android cihaz 1500 tl aradaki fark çok fazla servisler resmen milleti sömürüyor
ben androidden biraz fazlaya taktırdım. ama fiyatı kusura bakmayın ama söyleyemeceğim.

dellobaltino

New member
arkadaşım fiyatı söyleyemeyeceksen ne diye gelip şöyle güzel böyle iyi ben taktırdım diye anlatıyorsun burası bi paylaşım sitesi. ben de bunu anlamıyorum fiyatı sanki devlet sırrı. sana özel bi indirimle yaptırdıysan nerde yaptırdığını söylemezsin olur biter.

icmumcu

New member
arkadaşım fiyatı söyleyemeyeceksen ne diye gelip şöyle güzel böyle iyi ben taktırdım diye anlatıyorsun burası bi paylaşım sitesi. ben de bunu anlamıyorum fiyatı sanki devlet sırrı. sana özel bi indirimle yaptırdıysan nerde yaptırdığını söylemezsin olur biter.
Uslubunuza dikkat edin lütfen.Siz beni ben sizi tanımam. Yazdığım bilgilerin içeriği de beni ilgilendirir. evet paylaşım sitesi ve bu yüzden fiyatını yazmadım.

akrepkral86

New member
Biraz sakin olalım arkadaşlar olayı bu kadar abartmaya gerek yok herkesin kendi bileceği iş demekki arkadaş paylaşmak istemiyor fiyatı bu kadar basit gerilmeyelim lütfen

Tesla

New member
75$ ve üzeri yurtdışı alışverişleri normalde gümrüğe tabidir. Ancak gümrüğe takılması tamamen şansa, o anki gümrük memurunun keyfine, yoğunluğuna bağlı olarak değişir.(80lerde yaşıyoruz sanki) Arkadaşım 300$'a VW multimedya teybini ve 400$'a da xenon far setini (golf) yurt dışından (e-bay) aldı. İkisi de gümrüğe takılmadı. İkisi de çok büyük kutularda geldi. Gümrüğe takılırsa fiyatının %20 fazlasına teslim alabilirsiniz. yine de yarı yarıya gelir fiyatı.

Servislerde genelde 1500-1600 liraya takıyorlardı yaz sonunda. Şu anda ne istiyorlar bilemiyorum. Android cihazlarda telefondaki gibi takılmalar oluyormuş hikayeden ibaret. Servis ağzı biraz. Windows CE'den daha hızlı ve verimlidir android.