Meb Basayarin Yaptiklari

aLi

Yönetim Ekibi
Ynt: Meb Basayarin Yaptiklari

Bazi servisler tarafindan forumumuzda yazilan ve tartisilan konular yanlış anlaşılmalara neden oluyor sanırım.

Bizim kulüp olarak bir servisi yükseltme yada küçük düşürme gibi bir artniyetimiz ve amacımız yok, olamaz da.Kullanıcıların başlarından geçen olumlu/olumsuz tecrübe ve olayları paylaşıp diğer kullanıcıları bilgilendiriyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz.

Eğer bu konular tartışılıp konuşulurken haksız yere yerildiğini düşünen şahıslar ya kurumlar varsa onlara da cevap hakkı veriyoruz.

Konuyla alakalı Basayar yetkililerinden açıklama ve bilgi bekliyoruz.

Saygılar.

ahmet50

New member

Peki şu saçmalığa ne dersiniz:

Falanca anket şirketi arıyor. şu tarihte bu servise aracınızı götürdünüz müsadenizle bir kaç soru soracağız diyor.
Servise aracımı götürmedim sıfır olarak aldım. Servis ve showroom birleşik ise ben ne yapayım? daha önce de aramışlardı zaten fakat herşey mükemmeldi, vaktim yok, hepsini maksimum işaretleyin deyip kapatmıştım.

Bu anketlerin ne anlamı var? işe yaramıyor mu? söylenen lafa kulak asılmayacak ise, anket yapanın, numaramızı veritabanına kaydedenin anlayışı da kıtsa ne yapabiliriz?

bloodmen

New member

Ben kendi adıma konuşuyorum Allah kimsenin başına vermesin

Ben böyle bir durumla karşılaşsaydım çelik motoru kesin karıştırırdım nedem ya hem para alacaksın hemde işini düzgün yapmayacaksın yok böyle bir dava

Tabiri caizse Bir Ata sözü vardır ağlamayan çocuğa mamavermezler

bahyil

New member
Aslında bu söylenmez ama adam birde beni üniformali görünce hemen "Benimde ailemde asker çok" demez mi? Artık ne anlarsan anla...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

se7en

New member
Basiniza gelen kotu bir olay ve tamamen haklisiniz su durumda.bildigim icin soyluyorum sadece musteri iliskilerini arayin ve derdinizi anlatin emin olun cozulecektir konu. Gecmis olsun.

plesk

New member

Arkadaşlar kayışdağı yeditepe universitesine gelmeden oğuşlar kia var.gerçekten harika bir servis.servis elamanlarıda çok bilgili saygılı cocuklar.tavsiye ederim.