Lastik Sürtmesi

yavuz

New member
Merhaba Arkadaşlar.
2011 model aracıma 3 gün önce 225/45/17 lastik taktırdım ve bugün sol arka lastiğin sürttüğünü fark ettim, gittiğim bütün lastikciler bu ebatta bi sıkıntı olmıyacağını sölemişlerdi bende onlara güvenip taktırdım. Bu soruna nasıl bi çözüm bulabilirim. Şİmdiden çok teşekkür ederim.

Berkan

New member
yay amortisor falan orjinalmi yada sportif yay, pres kestirme tarzı işlem varmı aracta

yavuz

New member
hiç bir değişiklik yok hepsi orjinal

Berkan

New member
lastik ebat hesaplaması vardı onu aştınız muhtemelen burdan bir kontrol edin Lastik NET - Oto Lastik & 4x4 Lastik | Off - Road Lastikleri | BF Goodrich - Insa Turbo - Mickey Thompson - Federal - Cooper - Maxxis - Carlisle ... | En kaliteli ürünler en uygun fiyatlarla...

sonrada sürtme sürekli devam ediyorsa gidin o tavsiyeyi veren lastikcinin kafasına atın al taktırdın gör halini diye. kesilmeyecek gibiyse ses bir sekilde geri verip daha ufak bir ebat taktırın hatta mümkünse

Srhn

New member
sürtmemesi gerekiyor ya forumda kaç kısı o ebatta lastıge gectı sonradan hemde spor yaylarla bu işte başka bişi var gibi kendi aracımda orjınalden 225 45 17

Son düzenleme:

yalcin

New member
[MENTION=757]Srhn[/MENTION] rot-balans cıya önce gidin büyük ihtimal arka sol amortisörde eğilme vardır, yoksa sürtmesi mümkün değil ben eski kasa aracımda 18 jant kullanıyorum 225/40/18 + spor yay sürtmesi için daha çok yer var!

Srhn

New member
aynen katılıyorum sana 18 bile sürtmüyo [MENTION=10]yalcin[/MENTION]

yavuz

New member
Lastikte sorun yok sanırım sorun benim arabada gibi gözüküyo, direk yetkili servisemi gideyim yoksa önce bi rot balanscıyamı göstereyim. Yardımlarınız için teşekkür ederim

yalcin

New member
[MENTION=1082]yavuz[/MENTION] bey ben yanlış kişiye yazmışım kusura bakmayın dalgınlıktan, size hitap edecektim mesajımda aslında, servis olayı hikaye, siz derhal rot cuya geçin en iyi bilgiyi verecektir dediğim gibi sürtme yapan hangi tarafsa kesinlikle amortisörde bir eğiliklik söz konusu olabilir, belki bilmeden farketmeden çukuara falan girmişsinizdir vs..?? ne tarafdasınız beylikdüzünde benim çalıştığım michelin bayisi rotcu var, yakınsa telefon vereyim??

yavuz

New member
Gaziosmanpaşadayım orası uzak olur bana, yarın sanayiye gitmeyi düşünüyorum anlıyan birini bulurum inşallah :) ilginiz için teşekkür ederim

yavuz

New member
Bugün gittim usta bi baktı tamponla kaportanın birleştiği yerde plastik bi çıkıntı vardı dedi burası sürtüyo iz yapmış kesti attı orayı sonra altı kişi oturduk arabaya baktı tamam sürtmez artık dedi. Ama daha yüklü arabayı sürmedim inşallah sürtmez :)

Moncici35

New member
hocam cok can sıkıcı bir durum benimde basıma buna benzer birsey geldi sakaryada sagolun bekir usta var uzman kimsenin bilmedigi bir işi yaptı bende yeni ogrendim arka rot ayarı yaparak sorunu cozdu on rot hep yaptırırız ama adam arka rot yaptı ilginc ama cozume ulaştı cukurda vurma yapıyordu kut diye göstermedigim yer kalmadı arka viraj lastigi amortisor vs. dediler virajda araba got atıyordu kendi kendine bir ayarla işi halletti 30 tl paraya mal oldu...

Burak

New member
225 45 17 lastik bulunuyor air suspansiyonda var nasıl kullanırsam kullanıyım hiç bir zaman sürtmedi bence davlumbazda bir çıkma söz konusu

Sent from my iPhone using Tapatalk

yavuz

New member
Parça kesildikten sonra bi sorun kalmadı gibi tekrar sürterse davlumbaza baktırırım artık :)

Burak

New member
Geçmiş olsun ✌

Sent from my iPhone using Tapatalk