D dtekrem New member Katılım 16 Ara 2015 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 23 Şub 2016 #1 merhaba dostlar ben ordu da çalıştığım ve de yeni şoför olduğum için etkinliklerinize katılamadım acaba karadeniz bölgesinde bir yerde bir etkinlik planı olacak mı ya da kulübün kardeniz kolu var mı
merhaba dostlar ben ordu da çalıştığım ve de yeni şoför olduğum için etkinliklerinize katılamadım acaba karadeniz bölgesinde bir yerde bir etkinlik planı olacak mı ya da kulübün kardeniz kolu var mı
aLi Yönetim Ekibi Katılım 13 May 2011 Mesajlar 2,947 Tepkime puanı 233 Puanları 63 Yaş 42 Konum İstanbul 24 Şub 2016 #2 Selamlar Ekrem bey, Aramiza hosgeldiniz. Karadeniz ile alakali bir etkinlik planlamadik henüz. Karadeniz bolgesinde aktif üye sayımız ne yazikki az. Boyle bir istek gelirse ona gore duzenleme yapabiliriz.
Selamlar Ekrem bey, Aramiza hosgeldiniz. Karadeniz ile alakali bir etkinlik planlamadik henüz. Karadeniz bolgesinde aktif üye sayımız ne yazikki az. Boyle bir istek gelirse ona gore duzenleme yapabiliriz.
D dtekrem New member Katılım 16 Ara 2015 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 24 Şub 2016 #3 öncü olmaya hazırım