Kadir KURT
New member
Arkadaşlar Kocaeli den aranıza katılıyorum. İsmim nickimde saklı
yaklasık 12-13 yıldır Hondacıyım. 1999-2004-2009 ve son olarak 2012 model kasasını da aldım ama benzin durumları yüzünden o aracımıda üzülerek satmak zorunda kaldım. Dizel araç bakmaya başladım Kia benim için çok uzak bir araçtı hani halk arasında yaygındır ya Kia mı amaaaaan abi boşver diyenlerden biriydim. Bir arkadaşımın çok tavsiyesi ile Kia bayiine gittim ve kia ceed i inceledim. Gayet başarılı görünüyordu. Aracı test ettim dizel olmasına rağmen gerçekten sessiz bir araçtı aracı fazla üzmeyerek (yanımda ki teste çıkan personelin kalpten gidebilir düşüncesi ile) testimi bitirdim belli bir miktar kapaora ile ile aracı siyah renki 62500 tl ye satın aldım. Fiyat araştırması yapmadım kampanyada olduğunu belirtmişlerdi. Araç oldukça dolu seri bir araç beni diğer sınıfında ki araçların en dolsusu ve en uygun fiyatlısıydı. Hondacısın arkadaş ay sonunu bekle honda dizeli neden almadın derseniz; Honda Dizeli AutoShow fuarında inceleme fırsatım olmuştu. En bos donanımı 60-65 arasında piyasaya gireceği söyleniyor. Açıkçası 62500 e kia daha mantıklı geldi. Honda da bugüne kadar kesinlikle sorun yaşamadım mekanik olarak. Satmak istediğimde de en gec 3 günde sattım. (Ciddiyim) Umarım bu aracımda da mekanik sorunlar çıkmaz çünkü hiç araştırmadan aldım
biraz acele ettim belki ama bakalım. Sizlerden artık kafamda ki bazı soruları açıklamanızı istesem yanlış olurmu? Mesela aracın Kornik sorunları nedir? Yol sesi, Yol tutuşu, güvenlik sistemleri ve özellikle fren sistemi nasıldır ? Hepinize çok teşekkür ederim.
ARACIN TIRDAN İNDİĞİNDE BAYİNİN RESMİNİ BANA ÇEKİP GÖNDERDİĞİ HALİ.
Ekli dosyayı görüntüle 309Ekli dosyayı görüntüle 310
BAYİDE ARACIM PLAKASI TAKILMIS BENİ BEKLERKEN Kİ HALİ
Ekli dosyayı görüntüle 311
VE ARTIK BENDE...
Ekli dosyayı görüntüle 312
ARKADASLAR RESİMLERİN BOYUTLARI BUYUK OLABİLİR. PHOTOSHOP KURULU DEĞİLDİ BİLGİSAYARIMDA...
ALLAH (c.c) OLMAYANLARADA VERSİN. ALLAH CÜMLEMİZE KAZA BELE GÖSTERMESİN. (AMİN)
ARACIN TIRDAN İNDİĞİNDE BAYİNİN RESMİNİ BANA ÇEKİP GÖNDERDİĞİ HALİ.
Ekli dosyayı görüntüle 309Ekli dosyayı görüntüle 310
BAYİDE ARACIM PLAKASI TAKILMIS BENİ BEKLERKEN Kİ HALİ
Ekli dosyayı görüntüle 311
VE ARTIK BENDE...
Ekli dosyayı görüntüle 312
ARKADASLAR RESİMLERİN BOYUTLARI BUYUK OLABİLİR. PHOTOSHOP KURULU DEĞİLDİ BİLGİSAYARIMDA...
ALLAH (c.c) OLMAYANLARADA VERSİN. ALLAH CÜMLEMİZE KAZA BELE GÖSTERMESİN. (AMİN)